Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la lala lalala

czy podobają się wam takie kolczyki? FOTO

Polecane posty

Gość beznadziejne

Gość jeśli liczysz
nie

fajne :) mi się podobają, choć podejrzewam, że dla większości nie będą one atrakcyjne, bo większość ludzi to bezmyślne klony, bez własnego stylu, które tylko powielają to, co widzą najczęściej na ulicy czy w telewizji. ale są ładne i będą podobać się niebanalnym osobom z odpowiednim stylem :)

Gość dominikzet
dla starej baby po 60 -siątce są ok

Gość la lala lalala
Nie, zastanawiam się czy sobie kupić ;) Mnie spodobały się bardzo, ale mam dosyć nietypowy gust i styl. Zwykle nie sugeruję się zdaniem innych, ale mam już tyle biżuterii, że chyba po cichu liczyłam, że ktoś wybije mi je z głowy :classic_cool:

heh, szkoda, bo już myślałam, że masz je, ale nie podobają Ci się, i chcesz tanio opchnąć, to bym chętnie kupiła :classic_cool: śmieszy mnie to, że większość osób krytykuje taki styl, a same pewnie noszą jakieś plastikowe badziewia w oczojebnych kolorkach, jakich teraz pełno dookoła 🖐️ :D

ups :-) nie zauwazylam dalszej odpowiedzi. Naprawde piekne, takie eleganckie :-) Ale do tego trzeba miec klasę :-) a nie patrzec slepo za modą :-) są przesliczne. wiesz moze ile kosztuja?

Gość luska.s
nie podobają mi się

Gość how much wood would cut...
nie w moim stylu

Gość szoke szoke :O
nie nosze plastkikowego badziewa w oczojebnych kolorach - ale niezbyt mi sie podobaja te kolczyki

Gość dfghjy
sliczne, z pewnoscia ladniejsze niz ktorekolwiek z tych wklejonych przez glossiness :)

Nie, nie podobają mi sie. Nie sa w moim guście. Wolę coś mniej skomplikowanego. te są takie...a może tylko wyglądają na ciężkie. Taki karykatury troszkę. No ale jesli Tobie sie podobają to smiało. Biżuterii nigdy nie za wiele, ale w w jednym momencie polecam skromność a nie świateczność :)

Gość la lala lalala
Ciągle się waham :P