Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadziolasek

niespokojny sen

Polecane posty

Gość Nadziolasek

Moja 3 miesięczna córka od d może dwóch dni nie może głęboko zasnać. Całą noc się wierci, macha główką na boki. co godzinę się budzi. w dzięń to ją usypiam przez godzinę a ona pośpi 5 minut i otwiera oczy. czy wasze dzieci też tak miały i kiedy to minie bo już jak zombie chodzę.

Gość wkurzona położna
nie, nie jest to normalne! Twoje dziecko próbuje ci powiedziec, że coś mu jest żle. Może ma za gorąco, za zimno, boi sie łóżeczka,coś ją boli?

Gość seafish
może jest nie odbita, zaczęło się ząbkowanie, gazy i ból brzuszka, skok rozwojowy powodów może być multum trzeba wyeliminować je na zasadzie prób i błędów i cierpliwości w końcu znajdziesz przyczynę :D

Gość jtjrtr
A mierzysz jej temperaturę? Ja kiedyś zignorowałam takie objawy, sądząc że niechęć do zasypiania i płacz to normalne lub związane z ząbkowaniem. Lekarz też się niczego nie dopatrzył (bo pytałam). A okazało się że rozwijała się paskudna choroba i tylko lekki niepokój dziecka i niechęć do leżenia ją sygnalizowały. W efekcie dopiero gdy dziecko silnie zagorączkowało, to zrobiliśmy badania i dziecko przez dwa tygodnie było leczone szpitalu.

Gość jtjrtr
I właśnie trzy miesiące moja córeczka wtedy miała i okazało się że nie chciała leżeć bo nerki ją bolały i nie mogła spać z tego samego powodu.