Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona ta sytuacja

co sie dzieje z moja dzidzia?

Polecane posty

Jestem w 15 tyg ciazy i od rana odczuwac bol brzucha... nie wiem czy tak powinno byc bo to moja pierwsza ciaza i troszeczke sie zaniepokoilam. Czy tak sie poprostu dzieje ?

Gość gość
Ja też prawie jestem w 15 tyg i też od paru dni czuje ból :) To ma tak być raczej :)

no wlasnie ten bol czuje tak bardzieje w dole brzucha... ze tez na to nie wpadlam :) Dzieki ciezarowki :)

Gość gryczka
Jeśli ból nie narasta, nie jest bardzo silny, nie ma charakteru skurczowego i nie towarzyszy mu plamienie czy krwawienie, to raczej nic się nie dzieje. Wszystko w środku się rozciąga i ma prawo pobolewać. Ale jeśli ból z upływem czasu nasila się, pojawiają się skurcze, trzeba jechać do szpitala, bo może to oznaczać np. skracanie szyjki, czyli zagrożenie przedwczesnym porodem.

Gość gość
Macica się rozciąga to normalne :)

Gość miałam tak przez całą ciążę
normalna sprawa nie denerwuj się :)

Gość anka1976
no właśnie ja tez się niepokoję tymi bólami brzucha ja dopiero w 6tc-pierwsza ciąża póżny wiek i chyba trochę panikuję pobolewa w dole brzucha trochę kłuję z boku -martwie się bardzo

Ja jestem w połowie 4 miesiąca bo w 15 tyg i równiez odczuwam te bóle, które bardzo mnie niepokoją.. mam nadzieje, ze jest tak jak mówicie bo ja mam wrazenie jakby cos sie tam rozrywało