Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulki

dziewczyny? czy tez kapiecie sie przed spotkaniem z facetem?

Polecane posty

Gość kulki

Dziewczyny czy tez tak macie, ze przed spotkaniem sie z chlopakiem waszym kapiecie sie, bierzecie prysznic? Czy to moze ja jestem dziwna? Gdy mam mozliwosc zawsze to robie. Nie wyobrazam sobie ze mielibysmy potem skonczyc w lozku a ja kapalam sie dzien wczesniej wieczorem

Gość co by tu...
chwalisz sie czy zalisz?

Gość kulki
pytam?

Gość gfdgfdgdgdgdfg
Oszalałaś? Na spotkanie z facetem idziesz umyta i wykąpana? Ja zawsze idę brudna i nieświeża.

Gość srali muchy wiosna będzie
kąpiemy się przed , po i w trakcie :P bo tak zdrowiej i higieniczniej :D

Gość kulki
no tak ale ja oczekuje rowniez od mojego faceta ze on tez sie umyje (na poczatku byl tym bardzo zdziwiony)

Ja robię tak samo jak autorka :) Zawsze też mam ze sobą gumy do żucia. Niestety wiele kobiet tego nie przestrzega i potem się dziwią czemu facet nie chciał się z nimi całować.

Gość ty to serio?????????
chyba cie pojebałlo dziewczynko, jeśli to nie prowokacja to musisz być meeeeega głupia, zero inteligencji, żal, załamka -.-'''''

Gość kulki
z gumami do zucia tez tak mam rzadko kiedy caluje sie bez gumy

Gość gfdgfdgdgdgdfg
hahaha.. my to wiemy, że ona jest głupia. ;) pytać się czy się kąpie przed spotkaniem z facetem. hahahaha

Gość ty to serio?????????
KAŻDA normalna zdrowa na umysle kobieta tak robi tepaku i nawet do glowy nie przyjdzie jej sie nad tym zastanawiac i pytać oto ludzi bo to najnormalniesze na świecie kretynko!!!!! kurwa, jak można być tak pojebanym? a jak sie wysrasz to podcierasz dupe? to tak samo głupie pytanie jak to twoje, zal i żenada jebnij ty sie w ten pusty łeb

Gość fhghfghfg
większość zadbanych kobiet tk właśnie robi :) ALE moje drogie, byłam kiedyś z mężczyzną-tzw ciacho, przystojny itp, który wrecz denerwowal sie na mnie bardzo ze kapie sie wiecej niz raz dziennie :D:D:D..

Gość mj bmn
nastepne gimgowno zaklada jebane debiolowate tematy

Gość a ja zawsze
się kąpie nawet jak wiem że nie będziemy się kochać:) nie umiałam bym wyjść i czuć się nieświeżo

Następny temat będzie "Czy przygotowując się na spotkanie z facetem zaczynacie malować rzęsy z prawej czy lewej strony jak jest wtorek i pada deszcz?"

Gość kulki
nie wiem czemu sie tak oburzacie, mysle ze jest wiele osob szczegolnie facetow ktorszy nie maja potrzeby odswiezenia sie przed randka, szczegolnie jak juz sa ze soba jakis czas...a ja po porstu zle bym sie czula