Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danielos z bliska

rozbawiają mnie faceci, którzy ciągle piszą że nie chcą kobiety po analu

Polecane posty

Gość mysle ze kobiet po analu
to bylo o facetach, ktorzy nie chca. ja sobie z taka zycia nie wyobrazam. po co mi taka po analu, jak moge miec taka co tego nie robila?

Gość rozbawiona do łeżżżż
jestes chlopcze zalosny i tyle. naprawde myslisz ze to ty wybierasz sobie kobiete? biedny.. a jak nie chcesz kobiety po analu.. hmm.. to nie:D nikogo to nie obchodzi niestety, myslisz ze jak sie tak oglosisz to...? to nic, wypieją cie babeczki bo pomyslą sobie "a on naprawde myslal ze ma jakis wybor?:D" nie no rozwalasz mnie dziecko..:D

a co mi po takiej po analu? ja szukam prawdziwego zwiazku, opartego na milosci, a nie na jakims analu

Gość do mysle ze kobiet po analu
Popieram poprzedniczkę! Cóż.. life sucks chłopcze ;) A co ja bym chciała, hoho! Ale..chcieć to sobie można, a życie jakie jest- wszyscy wiemy :) Zresztą... nic ci nie powie i będziesz jak ostatni jeleń wierzył (być może całe życie), że z niej taka świętoszka :D Kobiety takie są, wierz mi.

sa jeszcze uczciwe kobiety, ktore z roznymi rzeczami sie nie kryja

Gość MACIEJ1979
To przykre ze rozdzielasz anal od milosci zwiazku. To wszystko mozna miec razem. I miec delikatna parterke, moja taka jest:D

Gość rozbawiona do łeżżżż
i rozumiem ze tych uczciwych co sie przyznają ty nie chcesz:D sam sobie przeczysz koleżko

mi nie jest anal potrzebny, nie chce tego probowac, kobiety po analu tez nie chce. po co mi taka, skora sa tez takie ktore nie robily? jest wiele kobiet porzadnych, nie szukam takich ktore zdradzaly swoich partnerow i mialy przygody. szukam wrazliwej, uczuciowe, delikatnej kobiety, a nie solary po analu i przygodach

Na solarium chodzę regularnie-codziennie na 15 minut :classic_cool: I jeszcze mam tipsy 3 cm, którymi drapię mojego Chama ;) Kocham stereotypy!!! :D

dziewczyny po analu kojarza mi sie z kobietami wyuzdanymi, wulgarnymi, frywolnymi

Gość A co z prawiczkami
Ja jestem prawiczkiem i dlaczego miałbym się wiązać z dziewczyną po analu, jak sam nawet gołej kobiety na żywo nie widziałem? Jaka to by była sprawiedliwość. Tym bardziej, że marzę o miłości

''szukam wrazliwej, uczuciowe, delikatnej kobiety, a nie solary po analu i przygodach'' ;]]]]]] Ci ludzieńkowie z kafe i te ich wpisy... Żebyś tylko nie spotkał wrazliwej, uczuciowe, delikatnej i po analu.

Gość A co z prawiczkami
Taka po analu też by na pewno prawiczka nie chciała, poza tym to za duża różnica: facet prawiczek, dziewczyna po analu

Znaleźć faceta prawiczka to jak igłę w stogu siana a i tak większość takich prawiczków jest nimi tylko dlatego, że nikt ich nie chciał, albo mendy, nieudacznicy, brzydale! Taka prawda i nie mówcie, że nie!!!

ja szukam dziewczyny kolo 20stki, takie dosc rzadko sa po analu

Noo, za duża też różnica jak on blondyn, a ona brunetka, jak ona niska on wysoki, a jak on niski ona wysoka to już w ogóle; za duża różnica jak on po zawodówce, a ona po studiach, za duża różnica jak ona po polsku nie umie sklecić poprawnie zdania, a on biegle mówi w 5 językach. Można by tak długo wymieniać. Za bardzo się na tym skupiacie.

Gość A co z prawiczkami
To ja jestem prawiczkiem z klasą i nieudacznikiem nie jestem. Jestem naprawdę porządnym chłopakiem

Gość hm.................
Perwersja "czyli skreslasz faceta, ktory anala nie lubi i by go z toba nie uprawial? kazdy musi lubic anal?" Nie każdy musi. Ale po co mam się męczyć z takim, który nie lubi, jeśli ja to lubię i mam na to ochotę przynajmniej raz na jakiś czas. Zresztą jeżeli ktoś nie jest skory do eksperymentów to jest nie dla mnie i tyle. Ludzie powinni się dobierać pod kątem swoich preferencji, żeby potem nie było problemów. Perwersja, coś się zagmatwałaś troszeczkę. Czytałam niedawno na innym topiku Twoje wypowiedzi. Pisałaś, że kochasz męża, owszem, ale w seksie w ogóle się nie spełnia. Rzadko i bez eksperymentów. Dlatego masz kochanków. Nie dobraliście się więc pod tym kątem, a więc są problemy, skoro w tak młodym wieku, musisz "ratować się" kochankami. Coś przeczysz samej sobie :o

Gość A co z prawiczkami
Ale ja też bym chciał posmakować w miarę niewinnej kobiety, a nie od razu rzucać się na taką po analu. A co do wykształcenia - ja mam studia za sobą już jednej i takiej po zawodówce to bym w życiu nie chciał

tiaaaa.. jassne... niech cię inni ocenią a nie tak sam ;) A prawda taka, jak już mówiłam, jak poczujecie ogień w kroku a żadna wymarzona porządna was nie zechce to będziecie brali co jest! Jeszcze życie zweryfikuje wasze marzenia!

''ja mam studia za sobą już jednej i takiej po zawodówce to bym w życiu nie chciał'' To ty dobierasz sobie partnerkę pod względem co skończyła? A ja myślałam, że pisałeś coś, że marzysz o miłości :classic_cool: Ludzkie wyrachowanie nie zna granic.. Poza tym- przeczysz sam sobie kolego.

hm.................-Mam świadomość tego co napisałam, wiem, że to może wydawać się sprzeczne, głównie dlatego, że napisane skrótowo. Nie wdając się w szczegóły, kiedy zakochiwałam się w mężu byłam nieco inna, inaczej patrzyłam na świat. Dziś byłabym rozważniejsza, co wcale nie znaczy, że nie wyszłabym za mąż za dokładnie tego samego faceta. Ale to nie topik o mnie, więc nie zamierzam kontynuować tego wątku.

to bedziemy taka po analu brac, ale najwyzej na sam seks. partnerke zycia trzeba z glowa dobierac, a ja chce kobiety delikatnej i czulej, a nie wulgarnej, ktorej ktos w tylku grzebal

Tak, na sam sex to będziecie brać takie po analu a do małżeństwa szukać cnotki? Sorry bardzo, ale jak się od kogoś wymaga to trzeba coś od siebie też dać! Jak się kurwiłeś w przeszłości- twoja żona też ma prawo mieć taką przeszłość :classic_cool: Delikatne i czułe dziewice dla delikatnych i czułych prawiczków! Oj dzieci, dzieci...

w blacharze po zawodowce i tak bym sie nie zakochal. zeby sie zakochac, kobieta musi mnie swoim intelektem i oglada uwiesc

jakbym sam byl po analu to juz bym nie szukal dziewicy analnej

Gość anal jest beee i fuuuj

Gość analna dziewicca
ale co takiego jest złego w analu??? :O

to wulgarne i wyuzdane, wiec taka kobieta jest grzeszna