Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościnna..

Goście zamienili mi mieszkanie w chlew... Płaczę...

Polecane posty

Gość gościnna..

Mieszkam w małym miasteczku. Przez weekend gościłam moich znajomych z Warszawy, wykształconych i bogatych ludzi. Wyjechali, a ja teraz obchodzę mieszkanie i płaczę... zamienili mi dom w chlew, wszystko brudne, zachlapane, sterty zużytych i brudnych naczyń, wszędzie plamy, podłogi zasyfiałe, kabina prysznicowa tak brudna, że rzygać się chce... Ja się pytam - gdzie ich kultura osobista? Nawet butelki po alkoholu ukryli w łazience, a ja dałam je do wyrzucenia... No masakra po prostu... Nigdy nikogo więcej nie zaproszę... Co byście zrobiły na moim miejscu??

Gość gościnna..
do tego rypali sie non stop na moim łózku i zaspermili przescieradło i sciane :( czym to doprac?

Gość m@łp@
wynajmij sprzątaczkę daj jej stówę a ona ci wysprząta twój chlewik

Gość mamajużdużych
Przez dwa dni doprowadzili mieszkanie do takiego stanu? Co za ludzie! Współczuję, bo to nic miłego sprzątać cudze brudy, ale... nie ma tego złego, co by na dobre... sama wiesz. Nie bądź na przyszłość taka dobra i nie udostępniaj swojego mieszkania.

Gość gościnna..
Nie chodzi o sprzątaczkę, nie jestem paniusią żeby wynajmować sprzątaczkę, sama posprzątam, chodzi mi o stosunek do tych znajomych - dać im odczuć, co o nich teraz myślę?

Gość gościnna..
najgorsze bylo to jak ukryli swój stolec w lodówce a ja zrobiłam sobie z nim kanapki myśląc ze toserek topiony:(

Gość gościnna..
mamajużdużych - no naprawdę, jakbyś zobaczyła, byłabyś w szoku! Już więcej nie zaproszę ani ich ani nikogo. Przez 2 dni zmienić zadbane mieszkanie w melinę! W głowie się nie mieści!

Gość gościnna..
podszywaczu daj sobie spokój, ja tu tragedię przeżywam...

Gość gościnna..
znacie jakiś domowy sposób na wywabienie plam z moczu ze ścian?

Gość jedno pytanie ...
ty im mieszkanie wyporzyczylas czy bylas w nim wtedy jak zamieniali je w chlew ? Bo jak tak to widze tu takze twoja wine, trzeba bylo ich pouczyc lub na biezaco sprzatac, a nie czekac kiedy syf osiagnie zenit.

a czy to przypadkiem nie jest tak że im na to pozwoliłaś? Jak widzialaś co się dzieje(a widzieć musiałaś) trzeba było okazać odrobinę asertywności i zwrócić im uwagę a nie płakać teraz na forum że masz takich znajomych,a za parę dni ci minie i znowu ich zaprosisz.No chyba że chlałaś razem z nimi i było ci obojętne co robią

Gość gościnna..
poza tym zapomnieli zabrać swojej maciory i siedzi ona teraz w mojej kabinie prysznicowej:o a tacy bogaci i wykształceni ludzie z warszawy

Gość hjhjhjpppp
mowilam, ze warszawiacy to wiesniaki i niechluje :O

Gość mamajużdużych
Wykształcenie i stan majątkowy nijak się mają do tego, że ktoś jest chamem, niestety.

Gość gościnna..
Oczywiście, ze byłam obecna, ale tylko ciałem, pierwszego wieczora tak się wstawiłam, że nawet orgii nie pamietam a Ty mi tu czy nie widziałam.

Gość kaskaczek
Prześcieradło wygotuj, z dużą ilością teego vanisha który bakterie niszczy. Makabra :o

Gość gościnna..
tak naprawde to nie byli warszawiacy tylko moi kuzyni z pochlajdówka małego na opolszczyźnie :o ale pisze że z wawy bo nienawidze stołeczniaków za to kim są :o