Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iJakTuNieZwariowac

Mój facet ukrywa przede mną to, że ma konto na NK

Polecane posty

Gość iJakTuNieZwariowac

Kurcze, niby błahostka, ale... Zacznę od tego, że jesteśmy z sobą 2 lata. Przejechałam się na nim wiele razy, bo okłamywał mnie cały czas. Umawiał się za plecami,podrywał dziewczyny na tej słynnej Naszej-Klasie itp. W końcu wyszło na jaw. Postanowilłam mu wybaczyć. Sam zaproponował wtedy, że usunie konto, usunąl (ja też usunęłam wtedy) no i było pare miesięcy spokoju. Jednak od paru dni intuicja jakoś mi podpowiadała żeby jednak sprawdzić go.. Założyłam więc fikcyjne konto na nk, wpisałam w wyszukiwarkę jego dane i nic. No i zadowolone już chciałam usuwać to konto, ale wpadłam na myśl żeby sprawdzić znajomych naszego znajomego, i okazało się że jednak ma konto! A jeszcze wczoraj mu się pytałam czy ma założone konto na którymś z portali społecznościowych i ostro zapierał się, że nie więc ok. I teraz patrze on ma ponad 200 znajomych więc już dłuższy czas musi mieć to konto, swoje zdjęcia ... Kłamał w żywe oczy... Co mam zrobić? On nie wie, że go znalazłam... :(

Gość tttt________
Wiem.. jesteście 2 lata razem i ciężko się rozstać. Ale to jest jedyna słuszna decyzja, bo: "jak okłamał Cię raz, to okłamie po raz drugi" (tekst piosenki), hehe :) Sorki za śmiech; temat poważny jest. Moim zdaniem to nie ma sensu, bo jak już Cię kiedyś okłamał i to na dodatek w tej samej sprawie i teraz znów, to pomyśl, w czym Cię będzie okłamywał po ślubie? Moim zdaniem to nie ma przyszłości.

Jak to "niby nic"? Sama go bronisz? - Przejechałam się na nim wiele razy - bo okłamywał mnie cały czas - Umawiał się za plecami - podrywał dziewczyny na tej słynnej Naszej-Klasie - Sam zaproponował wtedy, że usunie konto (...), i okazało się że jednak ma konto! A jeszcze wczoraj mu się pytałam czy ma założone konto na którymś z portali społecznościowych i ostro zapierał się, że nie POWIEDZIEC MU WYPIERDALAJ, ZERWAC WSZYSTKIE STOSUNKI closehelp

Gość iJakTuNieZwariowac
Dzięki Kobietki... Tylko on tak potrafi manipulować ludźmi, że ciężko mi od niego odejść, kurde mam 25 lat a zachowuje się jak szczeniara... :o

Gość iJakTuNieZwariowac
To co napisać mu teraz sms-a czy co robić? Rozstanie przez sms dla mnie jest poniżej poziomu, ale czemu ja mam mieć do niego szacunek skoro on do mnie nie miał...

Gość iJakTuNieZwariowac
No bo po co mu konto na tym durnym portalu? Tylko po to żeby dziewczyny podrywać... Co za palant ;/

Gość 4sdfd3
zerwij kobieto. facet Cię oszukuje :O

Gość iJakTuNieZwariowac
Tylko wiecie co wiem, że jak ja go zostawie to to będzie definitywny koniec, bo on nawet się nie odezwie... zleje sobie to, jest uparciuch i po to zeby nie pokazac ze mu zalezy to sie nie odezwie bo bedzie myslal ze ja to zrobie... i to chyba najbardziej boli, ta swiadomosc ze bedzie mial mnie gdzies... i w koncu poznam go do konca jaki z niego dupek

Gość iJakTuNieZwariowac
Kurde dzieczyny wlasnie konczy sie moj ponad 2letni zwiazek :( to jak ja mu mam to napisac? juz sama nie wiem nic :(

Gość mechaniczny Mordulec
głupia jesteś.. niech sobie ma konto na nk nie podrywa dziewczyn przestań zachowywać sie jak szmaciara wiesz? wspólczuje mu takiej dziewczyny,,