Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzieeeewczyyyynyyy

TRAGEDIAAAAA

Polecane posty

Gość Dzieeeewczyyyynyyy

To jest tragedia z okna widze jak płynie ta nysa zabierając ludziom dorobki swojego zycia ,z przykrością na to patrze zgineło już pare osób.. najgorsze,że nie moge nic poradzic. Widziałam wczoraj wieczorem uciekajace matki z małymi dziecmi to jest tragedia

gdzie mieszkasz? moja mama mieszka z zgorzelcu ale na szczescie nic im sie nie stalo :O

Gość ekspres do mleka
Najgorsze, że chyba tak już będzie w Polsce. Też mi serce pęka, jak widzę tragedię tych ludzi! Co za koszmar! Zaczynasz dzień zwyczajnie i za parę godzin nie masz nic!

Gość Dzieeeewczyyyynyyy
Ja właśnie jestem ze Zgorzelca... wczoraj stojąc przy ulicy Daszynskiego która została zalana po prostu chciało mi się płakać gdy to wszystko widziałam..

mojej kolezance w bogatyni zalalo caly dom :( masakra niedoopisania :O

Gość Dzieeeewczyyyynyyy
w Bogatyni to już całkowicie.. ech.. Radomierzyce Bogatynia i okolice.. straszne. Jak na filmach ,powaznie. Cały czas lataja helikoptery,jeżdzą straze na sygnałach.. Wojska itp..

Gość natala222
ja mieszkam w pieńsku, tu również wylała nysa ale nie powodując szkód, zalało tylko pola i kilka dróg. A w zgorzelcu jak wygląda teraz sytuacja?

Gość Dzieeeewczyyyynyyy
No cały czas jeżdzą, latają helikoptery nysa i czerwona woda na ujeździe wylały.. strasznie.. A da sie dojechac z Pieńska do Zgorzelca? Mocno u Was wylało??

Gość Dzieeeewczyyyynyyy
natala222 z jakich okolic pienska jestes?

Gość natala222
da się przez dłużynę, potem żarki średnie. mocno wylało. mojej babci zalało działkę. dzisiaj byłam zobaczyć to aż mnie zamurowało. a w zgorzelcu duże szkody? zalało mieszkania?

Gość kriszo
bo trzeba więcej świątyń budować i jeszcze więcej się modlić, wtedy będzie git:(

Gość Dzieeeewczyyyynyyy
Zalało mieszkania,domy, naprawde tragedia ;/ Potężne straty.

Gość natala222
mieszkam na końcu pieńska, niedaleko dłużyny dolnej.

Gość natala222
dosłownie masakra;/ całą noc nie spałam, myśląc o tym wszystkim. mnie nie spotkała taka tragedia ale jak sobie pomyśle że ludzie zostali bez niczego to mi sie chce płakać

Gość Dzieeeewczyyyynyyy
no dokładnie, mojemu koledze zalało całą piekarnie i dom a co najgorsze rodzice są na wczasach..

Gość kriszo
ja na szczęście mieszkam na wysokim wzniesieniu i powódź mnie nie dotknie ale współczuje tym ludziom bardzo

Gość Dzieeeewczyyyynyyy
kriszo skad jestes?

Gość natala222
a widział ktoś tą fale kulminacyjną? podobno nie była aż taka duża jak zapowiadali

Gość Dzieeeewczyyyynyyy
Ale to nie była fala,ze taka sciana.. to stopniowo leciało.. widziałam to. Ale wiesz lepiej dmuchac na zimne, lepiej zeby okazało sie,ze mniejsza niz wieksza. u nas tez cały ujazd zalany jest

Gość kriszo
nie, ja nie jestem z waszych okolic, ale interesuje się i sledze co sie tam dzieje, jestem z ok Krakowa

Gość natala222
słyszałam o wszystkim. nieźle mną wstrząsnęło gdy dowiedziałam sie że zaleje zgorzelec, a moja mama z pracy miała wracać..;/

Gość Dzieeeewczyyyynyyy
Ale nie jest tak tragicznie jak w Bogatyni.. ludzie,ktorzy pracuja w kopalni od wczoraj nie moga sie stamtad wydostac

Gość natala222
w bogatyli również mam rodzinę której zalało piwnice, ale nie mają aż takich poważnych strat jak niektórzy ludzie którzy stracili dobytki swojego całego życia