Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erato546754

FACECI widza tylko cycki!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((

Polecane posty

Gość Wwwhighi
Niestety to prawda też mam przyjaciółkę. Ma wielkie piersi . Ja niestety nie. Gdzieś idziemy każdy zainteresowany mną. Tylko zobaczą ją to od razu każdy za nią popierdala dosłownie każdy się ślini na jej widok. I to nie jedno towarzystwo tylko kilka różnych. Fakt jest ładna chuda...ale tak jest. Też mam wrażenie jakbym przegrała życie niestety bo nawet jak ktoś jest zainteresowany mną..to później tak czy siak przerzuca się na nią..

Gość Wwwhighi
Sama jesteś głupia. Bez urazy :) głupie bo co ?bo taka prawda ?

Gość pęczek drutu
przegrałaś życie z powodu braku mózgu i cycki to nie mają nic do rzeczy!

Gość smieszek4141
erato546754 Małe też moge possać ale najlepszy cyc to tak 75 D ❤️

Gość Wwwhighi
Człowieku to nie brak mózgu . To są realia..jak widać faceci nie lecą na to co jest w głowie..przynajmniej ja takich nie spotykam. Ty napiszesz na forum jedno ja jutro gdzieś idę i widzę co innego. Nie ma się co oszukiwać.

Gość ereeeeeeee
tu akurat się zgodzę z przedmówczynią .

Gość pilua
dziewczyny macie problem z piersiami? uwierzcie ja tez go mialam:( marniutkie B a mam 22 lata i dwoje dzieci hehe ale na wasze kompleksy jest sposób:):) nie stac mnie było na jakies implanty i glupio mi było rozebrac sie przed własnym facetem :( a teraz sa idealne :):) poduszeczki jak malinka:) chcecie wiedziec wiecej? piszcie chetnie podam szczegóły:)

żal mi was dziewczyny... dlaczego opieracie poczucie wlasnej wartosci na biuscie albo co gorsza na opinii "większości" facetow. Co da wam to, że na imprezach męzczyzni sliniliby się na wasze duże piersi? Wiadomo o co chodzi facetowi myslącemu tymi kategoriami. Jeśli ktoś was pokocha, nic nie bedzie sie dla niego liczylo, tylko i wyłącznie WY i WASZ charakter. Brzmi jak idiotyzm, ale to prawda. wystarczy tylko zmienic swooj tok myslenia.