Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalkako

powiedziec mu?

Polecane posty

Gość koalkako

Jestem z facetem, w sumie do nie dawna bo od 2 tyg. Jednak wczoraj zadzwonil do mnie mój były i zobaczyliśmy sie starym gronie, on wie ze mam nowego faceta...ale mimo wszytsko probowal poclowac , przytulic itd. i udal mu sie..nie opierałam sie wcale. Dzisiaj sie widze z moim facetem...powiedziec mu ze go zdradzilam czy lepije nic nie mowic dla dobra sprawy??

Gość Dzieeeewczyyyynyyy
budowac nowy zwiazek na kłamstwach? niedobrze

Gość natala222
jeśli cchesz być nadal w związku ze swoim aktualnym chłopakiem to życzę powodzenia. związek po zdradzie zawsze się rozpadnie.

Gość koalkako
Nie do konca nowy...bo ten facet z ktorym teraz jestem tez jest moim bylym..... ;( jedno wielkie bagno ;((((((

Gość natala222
zastanów się dziewczyno którego kochasz... bo jeśli zdradziłaś i nie chamowałaś się przy tym to tak naprawdę nie wiesz sama.. ja bym nie mogła zdradzić mojego faceta.. ile masz lat?

Gość pyciulek malutki
powiedz, powiedz...albo nie mów nie mów....a najlepiej wpieprz kanapkę z dzemem bo ci chyba cukier spada :P

Gość koalkako
Kocham tego z ktorym spedzialm wczoraj wieczor.... ale jestem z innym ;(( co wiek ma do tego??

Gość natala222
jeśli jetes młoda to nie wiesz co to prawdziwa miłość i zdrada. jeśli powiesz kolesiowi który bardzo cie kocha ze go zdradziłaś może sie załamać i jeszcze coś sobie zrobić. pomyślałas o tym? czy myślałaś tylko o chłopaku który przez kilka chwil cie przytuli a ty masz z tego satysfakcje i dobrze sie czujesz ze na ciebie leci?

Gość natala222
to po co jesteś z obecnym chłopakiem skoro kochasz tamtego..?

Gość koalkako
BO nie moge byc z tym ktorego kocham....dlatego probuje ulozyc sobie zycie z innym, chocia nie bardzo mi wychodzi ;((

Gość koalkako
kurcze no nie wiem , optymalnie by było na dwa baty bo dobaj mi się podobają , ale wim ,że się na to nie zgodzą

Gość natala222
życzę powodzenia... chłopak który jest z tobą i cię kocha nie ma pojęcia o tobie... nie rozumiem jak możesz sobie ułożyć życie z kimś kogo nie kochasz... i co na następnym spotkaniu też zacznie się do ciebie przytulać i znowu się nie będziesz opierać? skoro potrafisz zdradzić to nigdy nie poznasz prawdziwego uczucia.

Gość natala222
o czym ty mówisz? dziewczyno ... jesteś niedojrzała, zajmij się ksiązkami a nie chłopakami z którymi i tak nie potrafisz być... kto by to widział żeby chodzić na dwa fronty...

Gość koalkako
Podszyw!!!!

Gość do byłam obserwatorem
twój eks sie toba bawi Poczuł lekka zazdrosc i chce sobie udowodnic ,ze z nim pójdziesz - do łózka Nie wchodzi się dwa razy do tej samej wody Jezeli chcesz byc z nowym to olej starego i miej wiecej szacunku do siebie , bo sie wpakujesz w gówno i bedziesz miec problemy A były się pobawi , udowodni sobie coś i cie pusci Zalezy jeszcze kto pierwszy zerwał Chcesz byc z byłym , nie oszukuj nowego , chcesz byc z nowym olej starego !