Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownicaaaaa

CZY MOGE DOSTAC KREDYT ??

Polecane posty

Gość pracownicaaaaa

mam 19 lat, jest to moja pierwsza praca i jestem na umowie o dzielo. wiem ze na 100% dostane umowe o prace. czy mam mozliwosc dostania kredytu w jakims banku? jesli jest trudno go dostac to czy mozna jakos sie dogadac czy cos?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee__
Ważne jest to, ile wynoszą zarobki, jakie masz wydatki.. Ile czasu pracujesz w firmie? Ale szczerze to wątpię, ale może ktoś inny bardziej się zna. Mój narzeczony pracuje w banku i wiem, że teraz ciężko o kredyt.

nie dostaniesz. umowę o dzieło mogą - ale nie muszą - wziasc jako dodatkowe źródło dochodu (wtedy mogą je brać w 50 %). podstawa jest umowa o prace na czas nieokreślony. pierwsze pytanie jakie dostaniesz: czy ja masz, od kiedy, sektor prywatny czy publiczny?

Gość pracownicaaaaa
hmm to jest tak dziwnie bo bylam 7 tygodni na umowie o dzielo za 2192zl brutto. teraz przedluzyli nam umowe jeszcze na 2 tyg, jeszcze nie wiem ile za to dostane. i po tym bede miala moze najpierw okres probny na 3 miesiace albo odrazu umowe o prace. nie wiem bo nie znam sie na tym. na umowie o prace bede zarabiala 1317 brutto. moje wydatki sa male. ide na studia i za szkole bede placila 2000 na rok z czego polowe placa rodzice.

Gość kaskaczek
Musisz mieć umowę na stałe od co najmniej 3 miesięcy (na etat), i lepiej pożyczka w banku a nie kredyt (wystarczy zaświadczenie od pracodawcy, wypełni Ci i podbije).

Gość pracownicaaaaa
ktos jeszcze?

Gość madame au pair
ja dostalam z providenta mimo ze nie pracuje ;D Baba wpisala lewe zarobki i jest git ;D

Gość pracownicaaaaa
podobno w providencie to lipa

Gość pracownicaaaaa
ktos jeszcze?

Gość pracownicaaaaa
???

Gość Hula Krasula
nie dostaniesz. krotko pracujesz , nie masz odpowiedniej umowy, zero kredytowej historii w banu.:( przykro mi.

Gość tania jania
raczej się nie kawalifikujesz, najprościej spróbować po prostu, nie wiem też o jaki kredyt ci chodzi? mieszkaniowy nie ma mowy, pożyczka nawet najniższa - też wątpię, moja siostra miała umowę na czas określony (na kilka lat) i potrzebowała niedużej kwoty ok.1000zł i nie dostała, jak zaczęła pracować na czas nieokreślony to tak po roku trwania umowy już mogła brać nieduże pożyczki a o mieszkaniowym wciąż może sobie pomażyć:(

Gość dzieki sliczne!!!
ja wlasnie dostalam kredyt, musisz miec zaswiadczenie ze pracujesz od 3 miesiecy niewazne czy na czas okreslony czy nie - ja mam na rok i liczy sie ile zarabiam, a zarabiam wystarczajaco zeby dostac 150 tysiecy

Gość dzieki sliczne!!!
tzn ja mowie o kredycie hipotecznym, nie wiem o jaki tobie chodzi

Gość pracownicaaaaa
a w jakim banku dostalas ten kredyt ??

Gość pracownicaaaaa
??

Warto spróbować w Profi Credit: - wartość pożyczki wpłacana na rachunek klienta od 500 do 10 000 zł, - bez sprawdzania historii kredytowej w BIK, - na dowolny cel, - termin spłaty od 6 do 48 miesięcy, - częstotliwość spłacania - raty miesięczne, - sposób spłacania pożyczki - przelewem bankowym na rachunek bankowy Pożyczkodawcy w formie stałego zlecenia, - wiek Pożyczkobiorcy - od 18 do 75 lat. - pożyczka jest udzielana osobom posiadającym stały dochód z tytułu zatrudnienia, emerytury lub renty - minimalny wymagany dochód wynosi 800 zł. Podaję link do strony, na której można wypełnić wniosek o przyznanie pożyczki w Profi Credit: https://lp.proficredit.pl/?v=cGFyYV9iZXpfdGVs&prt=MTAwMDgy

Gość gość
Szanowni Państwo, myślę, że jesteśmy w stanie rozwiązać problem osób, które mają kłopoty z BIKIEM. Posiadamy profesjonalną kadrę. Nie obiecujemy złotych gór, tylko spełniamy realia takie, jakie są naprawdę. Ustawa jasno mówi, kiedy taki BIK można wyczyścić. Zapraszamy serdecznie tutaj, gdyż naprawdę warto, a niezobowiązująca rozmowa telefoniczna, na pewno nie zaszkodzi. http://czyszczeniebiku.pl/ Pozdrawiamy, zespół czyszczeniebiku.pl