Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa_Merry

Poczucie wstydu, jestem idiotką!

Polecane posty

Jestem osobą, która wszystkim się przejmuje. Wczoraj miałam osiemnastkę, chciałam zeby wszystko było swietnie i byłam zalatana, mało jadłam, do tego stres no i alkohol nie podziałał za dobrze na mnie. Po 12 mnie zaczęło brać, chociaż już nie piłam, no i najpierw siedziałam w oknie, żeby się przewietrzyć, ale to się tylko potęgowało. Siedziałam w toalecie, a koleżanka widziała, jak wymiotuję, bo była przy mnie :( potem znowu byłam w oknie, znowu w toalecie, kolega przy mnie był, siostra pocieszała, a ja rozwaliłam własne urodziny! około 1 wszyscy zaczęli się zbierać, nawet nie wiedziałam kiedy, na pewno przeze mnie ;( Jest mi wstyd, czuję się jak idiotka, siedzę i płaczę. Co oni musieli sobie o mnie pomyślec? Pierwszy raz byłam w takim stanie, nigdy wcześiej nie byłam pijana.

Gość how much wood would cut...
Krwawa, wyluzuj. A skąd ten pierwszy cytat w Twojej stopce? ;)

Gość julia na dachu
wyluzuj...każdy się kiedyś skończył przed czasem na imprezie....mnie się coś takiego zdarzyło jak miałam 14 lat

Gość dfdgfdgr
nie martw sie ja tez gdy miałam 14 , to nawet chodzic nie umiaałam o zyganiu nie wspomne :P wiec wyluzuj :D teraz mam 22 i mam uraz do alkoholu do konca zycia :P czasami jakies piwko ale wódki juz nie tkne rano glowa mnie bolała jakby pociag po mnie jechał

dlatego ja na swojej osiemnastce nie piłam , jedynie szampana o północy :) dlatego ze własnie bałam sie takiej sytuacji jaka opisujesz. Mysle ze przyjeciele z urodzin będa mieli co wspominac ;) pozdrawiam i głowa do góry

Już nie pamiętam skąd ten cytat, chyba wzięłam go z kafeterii z jakiegoś tematu o najlepszych dowcipach :) Mama się śmieje i każe mi na to spojrzeć z takiej strony: kiedyś musiał być ten pierwszy raz, że to były moje urodziny i lepiej, ze stało się to na moich a nie u kogoś w gościnie i, że tak naprawdę wcale nie było tak źle, bo nie odpieprzałam głupot, po prostu straciłam się gościom z oczu więc nic wielkiego się nie stało. I pocieszyła mnie trochę faktem, że niedaleko nas to połowa okolicznych mieszkańców szukało solenizantki, która się zgubiła gościom z oczu, okazało się, że pijana gdzieś tam przysnęła, tą to dopiero będą wspominać :P Na razie się przejmuję, taki charakter, ale mam nadzieję, że jeszcze będę się z tego smiać - "niezapomniane urodziny" :D Niektóre osoby już mi same smsa napisały, że było bardzo fajnie, a jedna dziewczyna napisała, że oni już wczesniej mówili, że około 1 będą się zbierać, więc pocieszam się, ze nie z mojej winy sobie poszli. No i próbuję na to patrzeć humorystycznie, ale trochę ciężko z moim charakterem. Wiem jedno na pewno - nigdy więcej wódki :O