Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata 26

Ojciec domysla sie ze nie jestem dziewica - uwaza ze nikt sie ze mna nie ozeni

Polecane posty

Gość Agata 26

Mam bardzo konserwatywnego ojca, rozstalam sie z chlopakiem , ojciec zly na niego i domysla sie ze sypialismy czasem bo powiedzial ze przeciez tylko filmow czy gazet nie ogladalismy przez czas zwiazku. Mam 26 lat i ojciec stwierdzil ze teraz zadnen normalny facet mnie nie zechce na zone tylko kolejny bedzie ze mna dla seksu i zostawi bo tak robia z takimi a zenia sie z mlodymi dziewicami . Przykro mi sie zrobilo ale przeciez za maz wychodza tez panny z dzieckiem czy rozwodki po raz drugi .

Gość zrezygnuj z tauryny
twój ojciec jest pusty, pewnie sam tak robił ja "ci faceci" z jego opowiesci

Gość zapowiadacz pociągów z Poronin
prawda jest taka, że jesteś rozjechaną klaczą, która ma po nieudanym związku nasrane we łbie, jeśli idzie o strach przed porzuceniem takiej nikt normalny nie zechce

Gość twoj ojciec ma racje

Gość Agata 26
Moj ojciec z tego co wiem to ozenila sie z moja mama ktora byla dziewica i ojciec byl jej pierszym chlopakiem a matka miala wtedy 25 lat a on 27 Musze sie wyprowadzic z domy gdyz mam juz dosc nazywania mnie chociaz w zartach puszczalska Ojciec np. pyta sie; puszczalska co zrobilas dzis na obiad ? Matka nic sie nie odzywa na ten temat .

Gość zrezygnuj z tauryny
taaa a zapytaj sie ojca jak był w wieku 27 lat ile babek wydupczył , przy matce sie zapytaj !!

ojca nie zmiennisz, on poglądów pewnie też nie, więc zostaje ci jemu udowodnić, że się myli, że będzieszmieć męża a na marginesie to poka fote, może sie poruchamy

Gość aneeetkaaaaaa
huj z ojcem a co mu do tego nie ma co robić tylko do dupy ci zagląda, niech cztaniem książek historycznych się zajmie!

no właśnie, na bezpośredni numerek poszedłbym, ale na materiał na żone juz się za cholerę nie nadasz

Gość Agata 26
co to za tekst do kobiety moze sie poruchamy !!! ja nie szukam na ruchanie ale do zycia kogos owszem sex jest wazny ale nie moze wszystko w zwiazku krecic sie kolo dupy 26 letnia dziewica to i tak teraz rzadkosc a moj ojciec ma poglady troche jak ze sredniowiecza

Gość aneeetkaaaaaa
pieldolnięci jesteście wszyscy później laska będzie do końca życia tak myślała przez jakiś chorych rodziców i naprawdę tak sie stanie że będzie sama bo będzie się bała masakra radzę szybko sie usamodzielnić i przebywać z normalnymi osobami a od rodziców z daleka urwać kontakt bo wstyd ...

no ale taka prawda, po co mi laska, która dawała wszystkie dziurki facetowi, który się wybzykał, pospuszczał a na koniec znudził i dał kopa w zad

Gość Agata 26
O wypraszam sobie Zapowiadacz masz jezyk jak bys mieszkal w melinie!!! Nikt nikogo nie kopnal bo rozstalismy sie kulturalnie i co ty myslisz jakie otwory???? ze jak ktos z kims jest to odrazu robia wszystko w lozku anal to jest dla ludzi z wiekszym stazem w zwiazku zreszta raczej nigdy sie na to nie zgodzilabym nawet z jak go w ogole bede miec mezem...Odbyt jest to wydalania a nie do seksu zreszta szkoda z toba dyskutowac .

Gość Mamoru Oshii
Agato, nie przejmuj się tymi troglodytami na forum, szczerze mówiąc źle wybrałaś, że zdecydowałaś się na takie intymne zwierzenia tutaj Twój ojciec ma czarno-białe spojrzenie na świat, jemu nikt i nic nie przetłumaczy, że jego poglądy sa anachroniczne