Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalne pyttannia

Woda odpryskująca z sedesu

Polecane posty

Gość normalne pyttannia

1. Czy zdarzyło wam się, że odprysnęła wam na cipę woda z sedesu? Podobno to może spowodować zakażenie. 2. czy przed załatwieniem się wrzucacie do sedesu trochę papieru, żeby woda nie odpryskiwała? Ja zawsze tak robię

Gość maturks4
Kretyństwo jakieś! To jak sikasz? Stojąc na desce, z rozbryzgiem? Ile można pakowac papieru do kibla, żeby się w końcu nie zatkał

Gość normalne pyttannia
A żeby kibel się nie zapchał zaraz po zrobieniu kupy spuszczam wodę pierwszy raz a po podtarciu się drugi raz. wiem, nieoszczędność wody ale oszczędność zdrowia:) Ciekawi mnie czy ktoś też tak robi a jeśli nie, to czy woda odpryskuje?

no ja tak robię :o że wrzucam papier żeby nie chlapało :( albo wybieram całą wodę z rezerwuaru żeby została kropelka potem chlap i z powrotem ją wpuyszczam

Gość normalne pyttannia
--->kupetka Początkowo wydawało mi sie, że piszesz serio ale kiedy napisałaś o wybieraniu wody to już wiem, że sobie robisz tylko jaja --->MsWhite Nie chodzi o wyciszenie tylko to to, żeby ta brudna woda nie obryznęła. Naprawdę wam się nie zdarza, że ta woda obryzgnie?

Gość normalne pyttannia

no dobra z wodą to przesadzam ale jakby tąwodę wypuscic to kupa nie miałaby sie o co odbić wiec byloby lepiej, nie trzeba by marnować papieru, to taki wynalazek, ale z papierem to było 100% serio

Gość normalne pyttannia
---> kupetka Aha, ok:) Wiesz, mimo wszystko mniej pracochłonne jest wrzucić trochę papieru a nawet potem dwa razy spuścić wodę niż wybierać wodę z kibla, tak na moje oko przynajmniej:)

ja kiedyś jak byłam młodsza to spuszczałam wodę przed kupą, bo tata mi mówił , że tak się robi, żeby stolec sie nie przykleił do ścianki klozetu :o :o ale teraz jestem zbyt pro ekologia żeby marnować wodę

Gość anka szklanka pur blanka
pewno ze sie zdarza ,ja po sraniu zawsze sie myje wiec jak troche mnie ochlapie nic mi sie nie dzieje a juz na pewno nie zaciągam odrazu galot na dupe

Gość normalne pyttannia