Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja chcę nad morze

Brać 1000 zł kredytu na wakacje? Jest sens?

Polecane posty

Gość ja chcę nad morze

Chciałabym wyjechać z córeczką na wakacje, ale brakuje mi 1000 zł. Myślałam, żeby wziąć na rok i spłacić. Czy to kiepski pomysł i lepiej odłożyć i pojechać w przyszłym roku na dłużej?

Gość zenddndndndndn
ja bym jechala zycie jest jedno

Gość Bella Bellucci
jak masz za co spłacac...zostały ci niecałe 2 tygodnie..wiec przeanalizuj czy warto..jest koniec wakacji.

Gość ndhhdhdhdddd
jedze , kredyt splacisz a wakacje za rok wiesz nei wiadomo jak bedzie

Gość pdlkd,dnsd ddd
co z tego ze koneic wkacji zawsze warto zregenerowac sily

Gość hdbfbffff
ja osobiscie zawsze biore kredyt, zycie ejst jedno po co odkladac itp a wiesz zreszta jak to z odkladaneim jest a jak kredyt masz to wiesz ze musiz splacac , co zobacyzsz to twoje

Gość puszysta XXXXXXXXXL
bierz i jedz! tylko go spłać:D

Gość kaszalotjeden
Oczywiście że weź i jedź. Ja tez wyrwałam się na 10 dni ,pożyczyłam 1500 zł,nie żałuję wróciłam wypoczęta i szczęśliwa.

Gość money money money
Polacy zatracają się w kredytach konsumpcyjnycyh, spłacając potem lichwiarskie odsetki. Zamiast poddawać się histerii wypoczynku za wszelką cenę, pomyśl, czy nie lepiej odłożyć większą kwotę i ze spokojną głową, nie zadłużonym kontem pojechać za rok z córeczką na dłużej. Osobiście nie jestem zwolennikiem już, teraz, natychmiast, za wszelką cenę, jakby życie miało się skończyć jutro. Kurortów nadmorskich ci u nas dostatek. Jestem zwolennikiem racjonalnego myslenia i racjonalnej gospodarki. Kwotę procentu, który zapłaciłabyś w ratach kredytu będziesz miała w portfelu na drobne wydatki, które także musisz wziąć pod uwagę. To moja rada, ale oczywiście zrobisz jak będziesz uważała - pozdrawiam

Gość makarena853
bierz i jedz-1000 zl to wcale nie tak duzo,jesli pracujesz to spokojnie to splacisz.Jak juz ktos tu napisal-zycie jest tylko jedno i nie warto czasami odkladac przyjemnosci na "pozniej":)

Nie wzielabym kredytu w banku, ewentualnie z zakladu pracy, bo jest nieoprocentowany (nie wiem czy wszedzie tak jest) lub tez odlkadalabym 100zl miesiecznie

Gość Pani Bovary
Jak z pracy to jeszcze lepiej. Ja z tego w pracy korzystam. Mam większą gotówkę w ręku i jest co z tym zrobić a przy wypłacie tego nie widze za bardzo. Bierz i jedz. Tylko nad polskie morze to juz nie bardzo bo pogoda niemrawa.

Gość Pani Bovary
Poza tym jak wezmiesz 1000 zl to po 100 zl w 10 m-cy splacisz szybko i mozesz na nastepne wakacje brać ;) a jak bedzie jakas premia czy cos to splacisz 200 zl i szybciej sie pozbedziesz dlugu.