Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego?;(

tak bardzo bym chciala ?

Polecane posty

Gość dlaczego?;(

Znam chłopaka pol roku, on jest we mnie zakochany... a ja ? nie .. a bym chciała o nim zapomniec i nie mysleć o bylym.. próbowałam, ale nie da się kogoś pokochać na siłe... lubie z nim spędzać z nim czas.. ale nie czuje tego, że bym mogła z nim byc.. nie czuje nic do niego..chłopak super caluje.. ma poczucie humoru, ale .. cos jest nie tak, ze nie moge sie zakochac ;(

Gość Módl się
Spoko, jak Cię w końcu rzuci to go pokochasz... :)

Gość dlaczego?;(
nie.. bo już mielismy przerwę, on się do mnie nie odzywał miesiąc czasu i ja nic sobie z tego nie zrobiłam, tzn. nie poczułam dalej nic.. a on kurde znów sie odezwał i powiedział.. 'ja poczekam' ;( aja nic ...;| nie chce go ranic...

Gość Módl się
Egoistka? Zerwij kontakt, nie odpowiadaj. Kurde, kolejna która się dowartościowuje... bleeeee

Gość Bella Bellucci
miesiac sie do ciebie nie odzywał? i ty na to pozwalasz? kop w duupe..

Gość dlaczego?;(
jak mam zerwać z nim kontakt jak on sam do mnie pisze.. i on wie, ze nic do niego nie czuje.. ze go lubię jak kolegę ... ze chce być dalej z byłym.. on powiedział raz mi , ze nie chce być tym drugim , a potem , ze poczekaaa ...

Gość Módl się
Proste. NIE ODPOWIADAJ. Nie rozumiesz? Rozumiesz, ale jak każda próżna rura lubisz być adorowana i wykorzystywać kogoś emocjonalnie.

Gość dlaczego?;(
nie znasz mnie, więc nie wiesz jaką jestem rurą a napewną nie taka , która by wykorzystała czyjeś uczucia,bo wiem ze to nie jest nic miłego ;] ale no cóż dzieki za dobre słowo... tylko nie łatwo mu tak nie odpisywać , poprostu zignorować ...bo zalezy mi jak na koledze, ale o jest niemozliwe... ale pewnie będę musiała się odizolowac od niego kompletnie.. bym chciała go pokochać .. naprawdę ;|

Gość kkjkqjekkajksjka
mam taka sama sytuacje.. to strasznie ciezkie :(

Gość Módl się
Dla takiego faceta jeszcze cięższe. Dopóki będzie się łudził nadzieją to nie otworzy się na żadną kobietę, która mogłaby się w nim zakochać. Dajcie im spokój, ignorujcie ich. Wiem, że to silniejsze od was, trudne, skomplikowane, itp, itd. Wy sobie znajdziecie jakiegoś gacha, a on będzie cierpiał, czekał, pocieszał, wysłuchiwał i cierpiał... Sam nie zrozumie tego co powinien bo jest zabujany po uszy...

Gość Mamusinsnuśśśś
Brzmi przerażająco znajomo:). Od kilku miesięcy codziennie myślę o dziewczynie, która dała mi złudzenia, a później po prostu się odwróciła nagle. Mam nienaturalnie wielkie poczucie krzywdy i poniżenia i czuję że straciłem godność przez to, że wciąż ją tak strasznie mocno kocham. Nie potrafię sobie poradzić czasem ze świadomością, że każdego dnia o niej myślę i się za nią modlę. Wydaje mi się, że to niepoważne i dziecinne, ale silniejsze ode mnie. Dziewczyny nie dowartościowujecie się kosztem innego człowieka. Wiem, że to duża pokusa i że część z Was wierzy, że działa w dobrej wierze. Każda taka sytuacja rani i niszczy w drugim człowieku wiarę w siebie i poczucie własnej wartości. Naprawdę to ajwiększa krzyda jaką można komuś wyrządzić. Mówię to jako facet, normalny, młody, wykształcony i ... nieszczęśliwie zakochany.