Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deperatkaaa ze mnie jesst

Osmieszylam sie i poznizylam przed bylym.

Polecane posty

Rozstalismy sie juz 5 miesiecy temu.W trakcie zwiazku pozyczylam mu pewna kwote pieniedzy.(1000zl).Caly czas mowil nie mam i nie mam.Dalam sobie spokoj bo i tka wiedzialam ze kasy nie odzyskam.1,5 miesiaca temu wyjechal do pracy za granice.I zaczal do mnie pisac i dzownic.Mowi ze odda kaseze ma dla nie odlozona ze na pozatku sierpnia wraca na kilka dni i odda mi kase.pRZYJEChal w srode.Odrazu zadzwonil do mnie i ze cche sie spotkac pogadac.Zgodzilam sie bo tu chodzilo o dlug.Ale mowil ze musi kase wymienic i zadzoni jutro i umowimy sie i odda mi kase.I od czawrtku zaczal mnie unikac.Wiec dzownilam nie odbieral.Zaczelam chodzic do jego domu.Powiedzialam rodzicom o dlugu.Ale iwadomo nie maja oni na niego zadnego wplywu.Dzis znow poszlam do domu.Zaczelam pukac do drzwi nikt nie otwieral.Brat mowil ze go nie ma.Mowie ze czekama na dole i nie pojde dopoki mi kasy nie odda.Zszedl na dol ale oczyswiscie kasy nie ma.Ze odda mi pod koniec miesiaca.Ze wysle do rodzicow i oni do mnie zadzwonia i dadza mi kase.Wiem ze to sciema. Nawet rozmawialam z jego bratem na jego temat.Sam mi mowil jaki on jest ze zawsze byly z nim problemy.Ze jak jest problem to ucieka. Jak mam odzyskac ta kase.W jaki sposob???????

Nie wiem czy odzyskasz. Ale na pewno się nie ośmieszyłaś ani nie poniżyłaś- to on się poniża nie oddając. Twoja kasa- Twoje prawo żeby się upomnieć, nie?

Gość no wiesz co ales
Ty malostwkowa! za takie smieszne pieniadze nachodzisz goscia w domu, wstydzilabys sie! pewnie nie raz stawial Ci kawe albo zabieral gdzies, nie liczac prezentow, mialabys honor i bys odpuscila

Gość mały odkrywca
masz jakis papier na to że mu pożyczyłaś kase? Jeśli tak, idź do komornika. Jeśli nie to pożegnaj sie lepiej z ta kasą.

Gość korek20
nie widze w tym nic ośmieszającego ani poniżającego. Jak pożyczył to niech oddaje.

Gość no wiesz co ales
a tak swoja droga, sa ruscy ktorzy za polowe dlugu sciagaja naleznosci, stracisz 500zl ale przynajmniej koles bedzie wiedzial ze nie z toba te numery

Niestety ale przez caly okres zwiazku przez 9 miesiecy nie dostalam d niego nic.Nie liczac prezentu na urodziny i pod choinke.Nawet nic nie dostalam na walentynki czy kwiatka za 3 zl na dzien kobiet. To ja tankowalam samochod jak gdzies jechalismy.To ja zawsze za swoje kupowalam na kolacje.Mieszkalsimy razem 3 miesiace dawal mi po 300-400zl na zycie.Z czego dawlam mu na fajki i dojazdy do pracy. Pozyczalam mu kase na alimenty czy nne zobowiazania.Akurat ta kase oddal.Ale 1000zł nie oddal.8 miesiecy juz idzie odkad mu ja pozyczylam. Njalepsze ze wsztscy byki w domu- ojciec matka, bart z dziewczyna i on ale nawet mi drzwi nie otowrzyli. Dzis wieczorem o 22 wyjezdza za granice. Brat mowil ze ma tyle dlugow, kredytow nabral a ja nie wiedzialam o tym.N moze o 1 kredycie a ciagle klamal.Nigdy kasy nie mial.

Gość po co nick.
Wcale się nie ośmieszyłaś. A kasę odzyskać możesz dając mu złudzenie kontynuacji związku. Bądź miła i chętna. Nawet w zemście spróbowałabym od niego wyciągnąć dodatkowo jakąś pożyczkę i odegrała sie oddając tak jak on:p A takie teksty, jak to, że jesteś małostkowa olej. To nie jest mała kasa, a chyba nie jesteś sponsorem. fajnie komuś na kafe być wielkodusznym, kiedy się szasta Twoją kasą:o

Tak zrobilam ze niby dalej go kocham( choc to prawda)Ale on jest cwany nie da ani nie pozyczy zadnej mi kasy. Nawet dzis jak z nim gadalam zaczal cos mowic kagby to bylo znow byc razem, ze jednak mu mnie brakuje i ciagle mysli.Ze zaluije ze sie rozstalismy. Tak, tak to czemu tak sie zachowuje jak ostatni palant. Dzis do mnie wydzwanial o 3 w nocy a potem ja do niego zadwzonilam i pyta sie skad mam ten numer.Nawet nie pamietal ze do mnie wydzwania. Wiem ze jak wyjedzie znow zacznie do mnie pisac i wydzaniac wyznajac mi "WIELKA MILOSC". On ma cos z glowa nie tak.A ja musze to udawac bo musze odzyskac moja kase.

Gość kolorowa@#$%^&*
skasowal cie za czas jaki ci poświęcil:D