Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

jak często macie erekcję?

Polecane posty

Gość bogdan-25

Pytam, bo zauważyłem u siebie duże zmiany. Gdy miałem 18-19 lat miałem erekcję praktycznie na każde zawołanie, wystarczy że szedłem za jakąś laską czy spojrzałem na jakieś seksowne zdjęcie i już. Teraz, gdy mam 25 lat już nie jest to takie proste. Jak to jest u Was?

Ja mam podobnie jak miałem 18-20 lat,teraz mam 27,bardzo szybko się podniecam,chyba wszystko zależy od temperamentu.

Dodam że być może też to wynika z tego że obecnie jestem sam a w przeszłości nie spotkałem kobiety z dużym temperamentem tak jak mój,przeważnie były to laski dla których sex nie miał znaczenia i dla nich mógł by w ogóle nie istnieć,czyli chyba tak naprawdę nie byłem pożądnie wyżyty:p

Gość bogdan-25
Z tym, że zauważylem też, że często mam erekcję jak jestem na basenie, w męskiej szatni/pod prysznicem...

Gość bogdan-25
ja mogę powiedzieć o sobie, że nie miałem jak dotąd dziewczyny, co może dziwić z racji mojego wieku, ale cóż. Może jeszcze kiedyś będę miał. Chodzi mi o erekcję tak w ogóle, nie tylko w sytuacji intymnej z dziewczyną.

Gość bogdan-25
o tym basenie to oczywiście podszyw

Ale teraz nie bardzo rozumiem,ja nie czuję wielkiej różnicy pomiędzy tym jak miałem 18 lat a tym ile mam teraz,w wieku 12-16lat to oczywiście różnice czuję bo wtedy to mnie wszystko podniecało,kilka wytrysków dziennie to była norma,potem się uspokojiło i tak mam do dzisiaj,dzisiaj to raczej 3 razy dziennie mi wystarczy i z więcej to już mi się nie chce,jak miałem 12-15 lat to i 10 razy na ręcznym mogłem jechać w ciągu dnia.

Gość bogdan-25
u mnie są nieraz takie dni, że w ogóle nie mam erekcji i nawet trudno byłoby mi ją wywołać. Zaczyna mnie to niepokoić.

Bogdan trudno mi coś ci doradzić bo nie mam wiedzy w tym zakresie,coś słyszałem że może to być początek prostaty ale w twoim wieku to raczej nie bardzo,a jakiś sterydów nie używałeś może?

Gość bogdan-25
nie no co ty, nie używałem żadnych sterydów. Jestem szczupły i nie mam żadnej nadwagi, nie nadużywam też alkoholu.

Pytam ponieważ sterydy to pewna impotencja,kulturysta właściwe nie ma życia seksualnego,no ale skoro cię tak słabo dziewczyny podniecają to chyba nie warto się za nie brać,a z jakiego powodu nie miałeś dziewczyny?

Gość bogdan-25
z jakiego powodu nie miałem dziewczyny? Raczej chyba nieśmiałość i brak inicjatywy.

Gość bogdan-25
bo dziewczyny chyba się szuka też z samotności, a nie tylko po to, żeby się zaspokoić seksualnie. Przynajmniej ja tak myślę.

Gość bogdan-25
No i pewnie przez to, że bardziej podobają mi się i podniecają faceci :(

ja mam obecnie tak samo, kiedy byłem nastolatkiem, czyli zbyt często. niekiedy strasznie mnie to wkurza, szczególnie w lato jak wszędzie chodzą porozbierane kobiety i nie można się skupić :(

A ja w lato to do dzisiaj mam problem przejść,jak widzę skąpa ubraną laskę to ......ach jak ja wtedy cierpię,duży temperament jest męczący .

Gość bogdan-25
na dworzu to już dawno nie miałem erekcji