Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

MAM CHYBA PROBLEM

Polecane posty

Taka szybka rada potrzebna. Wynajmuję mieszkanie z takim chłopakiem, mamy dwa pokoje od siebie dość odizolowane i prosty układ nie wchodzimy sobie w życie. No i taka sprawa. Wczoraj wieczorem poszedł na jakąś imprezę, ale podobno miał wrócić jeszcze wieczorem. No i nie ma go do teraz :/ Zadzwoniłam do niego ale niby jest poza zasięgiem. Nie wiem czym mam reagowac, troche w sumie się matrwię.

no dobra, ja się z tym zgadzam i dlatego się wtrącać nie chce, ale jak gdzieś tam leży pół martwy? Dodam że chłopak w sumie cichy i taki grzeczny ułożony żaden z niego kozak

Gość a moze to tak specjalnieee
chcial zwrocic na siebie twoja uwage

probuj dzwonic moze w koncu odbierze. mozliwe ze sie uchlal i np gdzies pojechali nad morze itp :P niektorzy lubia takie przypały :) ale jak mowisz ze to cichy chlopak? :O sama nie wiem. dzwon i narazie czekaj ale jakby do jutra rana nie wrocil to zacznij sie martwic :O

nie no jakby chciał zwracać moją uwagę to chyba rozsądniej by było przejść 5 metrów i zaklupać do mnie a nie znikać na 24h :P Dzwonię i dzwonie jak odbierze to mu powiem że tylko chciałam żeby domestos kupił, żeby nie wyjść na histeryczkę :classic_cool: Kurcze jeszcze takie stresu muszę przy niedzieli przeżywać, a się wkręcam tutaj coraz bardziej :O No najwyżej jutro zacznę się matrwić, do jutra musi wrócić w końcu do pracy idzie.

jak nie wróci do 21 pójdę do niego poszukać jakiegoś numeru do kogoś. Co może być trudne bo już chyba nikt numerów w notesach nie trzyma.

Wynajmujecie osobne pokoje i jesteście dla siebie tylko sąsiadami, nic was nie łączy. Nie ma między wami żadnej więzi, więc to tak, jakbyś się martwiła o sąsiada z drugiej klatki ;-) bo do domu nie wrócił. Jeśli tak, jak napisałaś nie wchodzicie sobie w drogę, to nie informujecie się o różnych kilkudniowych ekspedycjach i ogólnie o tym, co zamierzacie robić następnego dnia. Jeśli spędzasz noc na imprezie i wracasz do domu dopiero następnego dzionka, to informujesz współlokatora o tym zawczasu ? Chyba nie ... Jeśli gość wyskoczył na tydzień nad morze, to nie miał obowiązku Cię o tym informować, to jego prywatne życie. Myślę, że powinnaś przeczekać kilka dni (powiedzmy tydzień) zanim zaczniesz się na poważnie stresować.

A nie mówił gdzie jest ta impreza na którą idzie? Wcześniej nie zdarzały się podobne sytuacje? Mój brat jak idzie na imprezę to czasem nie ma go 2 dni :O

Oczywiście powinien coś powiedzieć jeśli w trakcie jego "wakacji" wypadałby dzień, kiedy opłacacie np. czynsz za mieszkanie ... ale w innym wypadku nie musi Cię informować, że np. przez dwa dni nie będzie go w domu. To jego prywatna sprawa i nie powinna mieć na Twoją osobę żadnego wpływu.

Ja tak niańczyłam swoją lokatorkę ;) Nawet na sygnały byłyśmy umówione że wszystko ok :P No ale dwie babeczki razem to co innego :) Do jakiegoś znajomego jego nie masz numeru?

jesooos no wiem, ale mimo wszystko trochę się martwie. Qwerty B. masz rację z jednej strony ale z drugiej już troche mniej. Martwie się bo sama wiem że jak wracam z całonocnej imprezy to jedyne o czym marzę to moje łóżko, nie w głowie mi chodzenie gdzieś. sos daj spokój, mieszkamy razem, bo mieszkanie samemu to okropność a poza tym tak płacę za mieszkanie 700 zł, a jakbym wynajmowała sama kawalerkę to mając mniejszą przestrzeń życiową niż teraz płaciłabym 1200, nie wszystko musi mieć od razu jakiś podtekst. Zacznę się martwić jutro jak nie wróci. Nie wiem z kim poszedł :/ Pytał się tydzień temu czy chcę iść ale mi się nie chciało więc w końcu nie wiem. Nie zrozumcie mnie źle ja szanuję jego prywatność, absolutnie się nie wtrącam w jego życie, ale jak tak siadłam i zaczełam się wkręcać coraz bardziej to go widzę pociętego w jakimś rowie.

Gość no i coooooo
odnalazl sie??