Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiaanoootak

MOŻECIE SIĘ ŚMIAC.... HEH...

Polecane posty

Gość tiaanoootak

Ale to naprawdę moje marzenie.. chciałabym chociaż raz zalozyc mini, sukienkę krótką.. noe mogę... mam celliulit... troche rozstępów na pośladkach .. mam dopiero 19 lat .. zapuściłam się :( waże 62 kg przy 160 cm :(:(:( mam takie grube nogi, nikomu ich nie pokazuje, boze nie mam motywacji, tak wiem ludzie maja gorsze tragedie.. ale mnie to spędza sen z powiek.. chciałabym raz założyc np rurki fajne, dopasowane fajne szpileczki i w lustrze stwierdzic OLA, JEST OK .. nie wiem, czy kiedykolwiek tego doczekam.. :(:(:( to moje straszne kompleksy.. moj facet tez na pewno chciałby mnie zobaczyc w mini :( a ja co :( upał i jeansy .. :( rozstępów nie zlikwiiduje.. no ale jakos moze by dało sie je rozjasnic :(:(:(chciałabym tak z 10 kg schudnąc, podobac się sobie, isc wtedy na solarium, ładnie się opalic i aby mi poczucie własnej wartosci znowu wzrosło. . . :( dodam, ze zawsze podobałam się facetom, ładną mam twarz(tak mi się wydaje), teraz mam mojego faceta, kocham go i chce mu się bardziej podobac :(

Gość lalazmaja2
matko tysiac razy juz tu to pisalam: na celulit: lyzka cynamonu lyzka imbiru 3 lyski kawy parzonej lyzka oliwy troche wody az sie robi packa nakladasz to na uda i tylek. owijasz sie folia spozywcza i zakladasz cieple grube rajstopki. siedzisz 30 minut i czujesz jak ci dupsko grzeje. potem zdjemujesz i zmywasz. i to masz robic raz na miesiac albo dw razy w miesiacu i ci zniknie. serio.pa

Gość pogromczynicelulitu
serio to działa czy jaja sobie robisz?

Gość pogromczynicelulitu
Bo jak tak .... załamka. Nie martw sie :) wazne zebys ty akceptowała sie ;)

Gość tiaanoootak
mhm, ok dziękuje:) piszcie dziewczyny te którym sie udało wyjsc z nadamiru wagi i są przez to szczesliwsze i jak wam sie to udałO:)?

Gość łohoho ahha
ile masz cm w udzie? bo mozliwe ze przesadzasz:O

Wystarczy mocno chcieć, znaleźć w sobie silną wolę, a wszystko się uda. Także, bierz się za siebie! :)

Gość tiaanoootak
Sęk w tym, ze ja siebie nie akcetpuje.. i nie tylko dla niego chce sie zmienic, ale równiez dla samej siebie..

Ja jako dziecko byłam pączek, miałam masę kompleksów z tego powodu, ale wyrosłam... Lubię też ćwiczyć, więc na pewno jest to istotny czynnik przy utrzymaniu stałej wagi ;)

cm w udzie nie mają nic do rzeczy celulit mają także szczupłe bardzo dziewczyny

Gość ludize skąd sie biora takie
ludize skąd sie biora takie pustaki tysiace ludzi codziennie umiera a ty sie przejmuejsz jakas dupa, i tak ja kiedys zjedza robaki co to za roznica

Gość tiaanoootak
nie wiem ile mam cm, teraz tego nie jestem w stanie zmierzyc... jestem taka jakby to powiedziec "ubita".. mam cellulit, jak ide to moje uda ocieraja się o siebie i się trzesą jak galareta.. jak na 160 cm to 62 kg to sporo, wierz mi

Gość łohoho ahha
catie...ale autorka pisze ze ma BRADZO grube nogi..wiec chyba mozna zapytac ile ma cm...to tez dosc istotne.... celluliut to osobny problem...:O

Gość ja tez mam 160
ja tez mam 160 i waże 40 kg , ;)

Gość natalcia99252
Polecam bieganie, rano i wieczorem. Siłownia. Rowerek, roleczki. jakiś sport.

Gość tiaanoootak
wiem, ze sport, na siłke mnie nie stac.. ale tej motywacji brak.. jakas dieta.. kopenhaska.. 4 dni wytrwałam jedynie, warrto?

Gość tiaanoootak
upupupupu

Gość tiaanoootak
piszcie proszę