Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a ja wole czekolade

Suknia jest, teraz pomóżcie z dodatkami

Polecane posty

Dziewczyny kupiłam suknię:) i teraz myślę nad całą resztą. Głównie zastanawiam się nad ozdobą włosów. W salonie przymierzałam dwuwarstwowy welon i jakoś wydawało mi się za dużo tego wszystkiego i teraz zastanawiam się czy w ogóle zakładać welon czy może lepiej jakąś ozdobę do włosów z jakimiś kamyczkami podobnymi do tych na sukni. I co z bukietem, czy do tej sukni pasują tulipany czy lepsze będą jakieś inne? Z biżu chcę tylko kolczyki z kamyczkami swarovskiego ( i teraz pytanie czy lepsze będą wkrętki czy mogą być takie krótkie wiszące?). Liczę na Wasze pomysły:) Moja suknia (acha na mnie wygląda o wiele lepiej ;) ): http://www.anabellavencanice.com/eng/proizvodi/?conid=812# aaaa i jeszcze co na ramiona?

Gość Aniulka ania
Welon prosty bez udziwnien i nie za dlugi. moze byc wcale bez welonu.

Gość a jaką chcesz miec fryzure
kolczyki ładnie będą wyglądały dłuższe, jeśli będziesz bez wolonu suknia bardzo ładna, ma dosc sporo zdobien, wiec tez mi się wydaje, ze welonem moze byc zbyt dużo tych ozdób poza tym sukienka ladnie pokazuje szyje , ramiona i dekolt , więc po co to zasłaniac

dzięki kochane. a co z okryciem ramion? mam poszukać jakiegoś bolerka czy szal? suknia sama w sobie ma dużo zdobień, więc nie chcę zniszczyć jej uroku niepotrzebnymi dodatkami. jeśli chodzi o fryz, to na pewno muszą być spięte, bo rozpuszczone by mi się rozwaliły w kilka minut, wiec dlatego myślę o jakieś spinko-ozdobie do włosów.

ty by pasował szal ale taki mgiełkowaty, szkoda zakrywać ładną sukienkę jakimiś cudami ;) mnie podobają się koronkowe bolerka ale muszą być specyficzne. Welon jeśli już coś to taki mgiełkowaty bardzo prawie przezroczysty ;) widziałam takie osobiście i fenomen totalny ! a może jakaś opaska na włosy? http://amelia.globalhost.pl/images/dowlosow_opaska_diadem.jpg