Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaWnetka

co o mnie sądzicie

Polecane posty

Notice: Undefined index: typ in /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php on line 524 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php:524) in /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php on line 524 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php:524) in /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php on line 525 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php:524) in /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php on line 526 Notice: Undefined index: nazwa in /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php on line 527 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php:524) in /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php on line 527

Gość brunetkaWnetka
az tak zle?

Gość brunetkaWnetka
no ocencie mnie w sklai od 1-10

Gość brunetkaWnetka
bokserka czarna long i biała miniowka ;)

Gość brunetkaWnetka
A mnie się podobasz. Masz super figurkę, ładne oczy i usta, no i świetna fryzura.

Zastanawia mnie czego oczekujecie po wklejeniu swojej foty - i co wam to da?

Gość brunetkaWnetka
ktos ise podszyl za mnie u probuje usilnie zrobic ze mnie debilke,ze niby sama sobie pisze komplementy -chamstwo

Gość michałmichałmichaaaał
Tak, jeśli chodzi o figurę to jest naprawdę dobrze. Ładne, zgrabne nogi, choć ja nie chciałbym żeby moja dziewczyna chodziła w takich krótkich spódniczkach, jeśli nawet można to nazwać spódniczką.. Ogólnie średnio podoba mi się Twój styl. I włosy. Widać, że zniszczone. A tak na plus to jeszcze ciemna karnacja.

Gość brunetkaWnetka
Dobrze o sobie napisałam, a jakiś podszyw pisze, że to chamstwo

Gość brunetkaWnetka
hmm codziennie nie chodze w mini spodniczkach ale chyba logiczne ze kazda kobieta powinna od czasu do czasu wygladać w miare sexownie;)

Oj skończcie już, to w ogóle nie jest zabawne.. A co do autorki to mam pytanie. :)

W miarę seksownie to można wyglądać też z klasą i bez prowokowania.. Ale każdy ma swoje racje.

Gość brunetkaWnetka
slucham cie michale?

Gość brunetkaWnetka
A tak, to był biwak. Wszystkie dzieci z placu zabaw się zebrały i graliśmy w ole ole janko

Gość Kocham Rurke

Gość brunetkaWnetka
podszyw ehh

W sumie to powtórzę pytanie Vilkena. Co da Ci wklejenie tu swojego zdjęcia i poznanie opinii ludzi którzy mogą Ci wcisnąć każdy kit? A nawet jeśli już piszą szczerze (tak jak ja), to na co Ci to? Będziesz próbowała się zmieniać, żeby bardziej się podobać, czy o co chodzi? Nie rozumiem tego... Może dowartościowanie się?

Gość brunetkaWnetka
hmm mam niska samoocene i jestem ciekawa jak mnie spostrzegaja inni ,czysta ciekawosc czy widza mnie jako atrakcyjna kobiete czy tez jako kaszalota;) .Najblizsze otoczenie nie jest zbytnio obiektywne tak mi sie wydaje... a oby prawde ci powie:) bo co wam zalezy kłamać -jeśli nawet wszyscy napisali ze jestem brzydka ,no trudno byloby mi torche przykro a zmienić się nie da -nikt sobie urody nie wybiera .Staram się dbać o siebie najlepiej jak potrafie i tylko tyle mogę dla siebie zrobić w tym kierunku.

Gość brunetkaWnetka
szkoda ze tak malo osob sie wypowiada