Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaWnetka

faceci

Polecane posty

Gość brunetkaWnetka
nie szukam ,rozmawiam sobie ..a raczej prowadze monolog;)

Dokuczali Ci, nasmiewali sie itp? Najpewniej po prostu Ci zazdroscili. a powiem Ci ze dziewczyna/kobieta najlepiej wyglada, gdy dobrzesie czuje w ulubionych ( na przyklad) ciuchach i gdy tylko lekko i sybtelnie podkresli urode kosmetykami. jest naturalna, a wiekszego piekna nie ma. 3k!

Gość qweqwe
Pristine ja chetnie polize Twoja cipke..co Ty na to?:)

Gość brunetkaWnetka
hmm masz racje z ta naturalnością;) ...ale ja dobrze się czuję jak dbam o siebie :) jest to przyjemnie pomalowac pazurki ,kupic modny ciuch:) kazda kobieta chyba to lubi i kazda kobieta chce czuć się atrakcyjna dla facetow ,mam nadzieje ze wiesz co mam na myśli;)

Gość qweqwe
a co masz na mysli?:)

W sumie to nie chce mi się odpisywać na to nawet :S Dajcie mi lepiej pomysł co zrobić na kolacje, najlepiej coś z niczego :P

Gość brunetkaWnetka
parowke na cieplo:D;)?

No jestem tak leniwy że ehm, w lodówce też za dużo nie ma chyba że nie mam talentu kulinarnego że tego nie dostrzegam, swoja drogą to przydałabyś się xD

Gość brunetkaWnetka
a ze mnie kucharka lipna ,kisiel przypale;) a co dopiero parowke;) hehehhe

Wiem, wiem ;). Po prosru ignoruj kazdego kto bedzie dyktowal Ci jaka masz byc i badz soba. A jak mowilem, serio jestes sliczna dziewczyna ;]. 3k! Co do kolacji, to zrob sobie tortille, albo zapiekanke ;]

Haha tortille, marzenia :) z czego ? Mam w lodówce jakąś kiełbasę, szynkę z indyka, boczek, pomidory jajka, nie chce jajecznicy a coś na ciepło bym zjadł :S

Gość brunetkaWnetka
3k i pristerine mozecie mi napisac chociaz ile macie lat?;)

Tortille próbowałem kiedyś robić to ni holery nie wyszło ciasto :) Zawsze było inne niż to które kupuje na zamówienie w pubach :)

Co do papu na kolacje to masz chyba w domku jajka, wode, mleko i make?to zrob nalesnika, takiego grubego, pokroj drobno kieblaske, pimidora, troche cebulki, przypraw do smaku i podsmaz, usmaz nalesnika, naloz na niego skladniki do farszu, zawin i wrzuc do mikrofali, albo na patelnie, podgrzej i juz ;] Zwykle nie odpowiadam na pytania o wiek,ale tym razem zrobie wyjatek,pod dwoma warunkami, zgoda?Napisz ile moglbym Twoim zdaniem miec i jakie wnioski wyciagnelas ;].

Gość brunetkaWnetka
no nie ... nie wiem mysle ze kolo 30lat:) wnioski? Być sobą ,nie ważne co myślą o mnie inni ludzie....

Brunetka, pytasz o to czy jesteś atrakcyjna bo nie masz obecnie faceta, dobrze rozumiem ?

hehe, jestem ciekaw czy inni zgromadzeni tez tak sadza ;]. Blogoslawiona internetowa anonimowosc (ktos moglby pomyslec ze to smieszne by ktos w moim wieku udzielal rado osobom w takroznym wieku :D). Mam 19 lat,ale cśśś, nie demaskujcie mnie kompletnie :P 3k! <stopka>Nie bede sie bać. Strach zabija duszę, niech przejdzie po mnie i przeze mnie a tam gdzie przeszedł strach, nie ma juz nic, jestem tylko ja.</stopka> <stopka>Nie bede sie bać. Strach zabija duszę, niech przejdzie po mnie i przeze mnie a tam gdzie przeszedł strach, nie ma juz nic, jestem tylko ja.</stopka>

Sorki za ten blad na koncu, ale internet orange dzisiaj mi sie buntuje ;]

Widze, ze chyba jednak mialem racje z tym nieujawnianiem wieku...;(.