Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiuleniee

Ja samotna matka , moj brat samotny ojciec!

Polecane posty

Gość asiuleniee

Mieszkamy w bloku w trzypokojowym mieszkanku i wszyscy ludzie biora nas za malzenstwo. Postanowilismy ze moj synek bedzie zwracal sie do wujka tato a moja bratanica do mnie mamo. Czy dobrze postepujemy?

Gość upupup upupup upupup
ozywiscie ze nie!!!!!!!!!!!!!!! to tak samo jak by zaraz Twoje dziecko do Jego dziecka zaczeło mówić Kochanie, żono i męzu!!!!

Gość asiuleniee
Ale nam odpowiada takie rozwiazanie. Dzieci i tak wychowuja sie jakby byly rodzenstwem. Ja wychowuje bratanice jak corke a moj brat wychowuje swojego siostrzenca jak syna. Widze jednak ze sasiedzi w bloku uwazaja nas za malzenstwo co natomiast nam przeszkadza.

Gość jhgjhg
hahahahahaah dobre dobre

Skoro Wam przeszkadza to dlaczego chcecie w to brnąc? A jak zaraz dziecko zapyta mam a dlaczego tata z Tobą nie spi? To co mu powiesz? A jak pojdzie do szkoly i zacznie mowic ze brat mojej mamy jest moim tatą to dzieci je wyśmieją, nauczyciele naślą kuratora, i moga Wam zabrac dzieci.

Gość asiuleniee
Czemu kurator mialby zabrac dzieci? Dzieci wiedza ze my jestesmy tylko rodzenstwem, ale sami uznalismy ze dla prawidlowego rozwoju dzieci bedzie lepiej jesli one beda mowily do nas mamo i tato. Dzieki temu w pewnym sensie tworzymy udana rodzine.

Gość pusia_puszysta
Dzieci wpierw pójdą do izby dziecka.Zangażuje się w to prokurator, póżniej psycholog dziecięcy, a później was oboje wyślą do psychiatryka na obserwację.W sumie dzieci mogą nie oglądać swoich rodziców nawet do pól roku. Szykujesz ze swoim bratem niezłą przygodę waszym dzieciom. Kobieto czy ty i twój brat macie po kolei w głowach. Na razie to widać że sieczkę.

Gość Antis
Drogie Mamy i Drodzy Tatusiowie Jestem studentką ostatniego roku kierunku Nauki o rodzinie. Robię badania do pracy magisterskiej na temat postaw wychowawczych samotnych matek i ojców. Jeśli znajdziecie chwilkę to proszę, pomóżcie mi w badaniach wypełniając ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/46924/postawy-wychowawcze-samotnych-matek-i-ojcow.html Dziękuję z góry za wasze dobre serduszka :)

Gość Regina 49 Białystok
samotna matka to kur­wa