Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clubcard

niech ktos odpowie..

Polecane posty

Gość clubcard

mam 30 d.c. i od dobrego tygodnia klucie w dole brzucha,jakby w jajnikach ale troche nizej.jest to delikatne odczucie,nawet nie bol,zakluje mnie kilka razy dziennie.no i moje pytanie jest juz chyba znane - czy mialyscie tak zanim dowiedzialyscie sie o ciazy?? my staramy sie juz dosc dlugo i oczywiscie sie nakrecam co miesiac.prosze o pomoc.

Gość clubcard
zrobie test ale najwczesniej @ spodziewam sie za 4 dni.wczesniej to chyba bez sensu robic,nie wiem.

Gość clubcard
ignacja - fajna stopka :)

Gość clubcard
zazwyczaj tak 34 dni,czasem 32,czasem 36. wiesz co, ostatnio tez czesto miewam zgage,ale taka prawdziwa bleee,bo dotąd myslalam ze zgaga to tylko taki nieprzyjemny smak w ustach,wczoraj przekonalam sie ze jest inaczej,czulam jak mi wszystko do gardla podchodzi :o nie wiem czy to ma znaczenie.

Gość clubcard
moze ktoras z was miala tak jak ja? na test za wczesnie a ja siedze i mysle:(

nie jestem kespertem, ale zgaga w ciąży pojawia sie chyba dużo później. A mierzyłaś temperaturę? P.S. Dzięki za stopkę :)

Gość clubcard
no widzisz ja sie nie orientuje z tymi przypadłościami ciążowymi :o no ale pytac chyba zawsze mozna niz siedziec i sie zadreczac w samotnosci :) temperatury nie mierzylam,bo skoro nie robie tego regularnie to nie bedzie chyba miarodajnego wyniku. staramy sie juz dlugo o dziecko, jeszcze kilka miesiecy temu o niczym innym nie mysalam,teraz po rozmowie z lekarzem musze przyznac ze pomijajac tych pare dni przed @, kiedy czekam az jej nie bedzie, to prawie wcale nie mysle o ciazy. no ale te 2-3 dni przed @ to juz sie dzieje samoistnie ze zaczynam sie zastanawiac.wiem ze to glupie :o

to nie głupie.. moja siostra starała się ponad 2 lata, więc wiem coś o tym zadręczaniu się, gdyż byłam jego świadkiem. Na pewno przesiadywanie na forum Ci nie pomoże, tylko dodatkowo się nakręcisz :) Lepiej idź wziąć kąpiel, weź jakąś dobrą książkę i napij sie w wannie kieliszek dobrego wina :) Załóż że w ciąży nie jesteś, a kilka najbliższych dni wypełnij sobie po brzegi :)

Gość clubcard
dzieki :) jutro juz bedzie zajety po brzegi bo mi sie urlop skonczyl :) a dzisiaj masz racje, nie moge tak ciagle sie zastanawiac, no to chyba poslucham twojej rady i ide do wanny i moze jakis fajny film obejrze.trzymaj za mnie kciuki :)

trzymam trzymam :) Pocieszę Cię, że moja siostra ma obecnie 2 synów :) Relaksuj się i jak będziesz coś wiedzieć wejdź na ten wątek i napisz... jakoś miło się pisało i chciałabym wiedzieć co z tego wyszło :) Dodaję go do ulubionych :)

Gość clubcard
ok:) napewno sie odezwe czy bedzie pozytywnie czy negatywnie. milego wieczoru i dzieki ze wogole odpisalas jako jedyna na moj temat :)

Gość clubcard
hej :) jak bys czasem wrocila do tego tematu, to dzis caly dzien czulam jakies klucia w brzuchu,tak nizej od jajnikow,potem pod pepkiem,czuje sie jak bym miala wzdecie,nieprzyjemne to jest:o pozdrawiam i musze przyznac ze pomysl z kieliszkiem wina byl swietny :) zrelaksowalam sie troche :)

Gość clubcard
jeszcze tylko dopisze ze teraz to juz w pachwinie to czuje, az sie robi bolesne. czy to moja wyobraznia?mozna sobie wyobrazic ze cie cos boli? chyba musze sie ogarnać i glupot nie wypisywac :) no ale tak czuje.

No to zajrzałam i cieszę się, że @ jeszcze brak... wciąż jest nadzieja i kciuki mozna dalej trzymać :) Koniecznie daj znać!