Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heniu 487962

Mam 19 lat i jestem dość chudy i chce przytyć !!!

Polecane posty

Gość Heniu 487962

Mam 175 cm wzrostu i waże 56 kg,mam dość dobrą przemianę materii ale wkurza mnie już patrzenie na swoją sylwetkę i na moje ręce patyki.A więc pytam się was drodzy forumowicze co mam jeść aby przytyć z 13 przynajmniej kilogramów. Pozdrawiam.

Gość dla Henia
na www.vademecum.zdrowia.prv.pl jest temat "Obciążenia statyczne i dynamiczne", tam jest podana metoda na przyrost masy mięśniowej, polecam. Ale tak szczerze mówiąc, sam trening to za mało, musisz spełnić takie oto warunki: 1.prawidłowe odżywianie 2.trening rekreacyjny na poziomie potu 3.higiena 4.pozytywne nastawienie psychiczne 5.systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn terapią Gersona

Gość dla Henia
na ww. www jest też t. "Chudnij bez wyrzeczeń"; jeśli będziesz postępował odwrotnie to przytyjesz bez wyrzeczeń, wręcz jak świnia wyścigowa.

Gość jak przytyć?
cyt. forumowicze co mam jeść aby przytyć z 13 przynajmniej kilogramów. odp.: ziemniaki, schabowe, , piwo, golonka, słodycze, no i leżeć bykiem przed telewizorem, a po kilku tygodniach staniesz się, za przeproszeniem, świnią wyścigową z brzuchem po same kolana a ptaszek zmaleje i schowa się w faładach sadła, o tak: http://img220.imageshack.us/my.php?image=penisok3cmzforum21406zc4.jpg