Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumba_yo

Nie pociąga mnie, ale jestem zazdrosna i mam na niego chrapkę

Polecane posty

Gość kumba_yo

Mam taki o to problem. Przebywam codziennie z moim przyjacielem z którym znam się dobrych parę lat. Przez cały ten czas pociągał mnie fizycznie. Po jakimś czasie nasza przyjaźń przeobraziła się w wspólne zabawy (bliższe kontakty) ponieważ podobaliśmy się sobie nawzajem. Zawsze pragnęłam aby coś z tego było... Po kolejnych dobrych miesiącach, powiedzieliśmy sobie o naszych uczuciach i BAH ! Zaczęło się sypać. Od tego momentu mam odczucie jak bym osiągnęła swój cel : Oo... czuje coś do mnie, wreszcie mi się udało !. Po za tym zaczęłam się czepiać o jego zachowanie, że ma przestać robić to, że nie zachowuj się tak, ciągle mnie irytuje... jak bym wymagała od niego coś więcej. Na dodatek, po tym wszystkim nie umiem wyobrazić sobie nas razem, przestał mnie pociągać fizycznie, ale... nie wyobrażam sobie, żebym nie była zazdrosna oraz nie miała na niego ochoty. Co jest ze mną nie tak ? Czytając to wszystko i podsumowując jest to wielka mieszanina wszystkiego po trochu. Czy któraś z was miała podobnie ? Jak to ugryźć żeby było ok ? Dodam, że obecnie spotykamy się za czasów kiedy nasza przyjaźń nie przeobraziła się w zabawy. Postanowiłam to wstrzymać ponieważ nie wiem co z tym zrobić.

Gość lklklklklkl
mysle ze nic z tego nie bedzie. nie zmusisz sie do glebszych uczuc skoro na ta chwile tego nie ma. mysle ze to byla ciekawosc z twojej strony.

Gość kumba_yo
Ale co zrobić jeśli mam na niego ochotę ? Są dni że mnie na prawdę wpienia i wszystko mnie irytuje... ale kiedy ta chrapka wszystko się odwraca, a potem znowu to samo.

Gość kumba_yo
ale kiedy mam chrapkę *

Gość kumba_yo
Żadna nie pomoże ? :(