Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzoskwinka_27

co dalej po inż ochrony środowiska

Polecane posty

Mój facet poszedł na świetny (sietttt) kierunek studiów inż. ochrony środowiska ( na wydziale techniki i informatyki) w SWSZ im. gen.J. Ziętka w katowicach ( pierwsze studiował informatyke ale nie było ciężko i żeby nie tracić roku poszedł na mega fajny kierunek....mnie wtedy jeszcze nie znał bo bym mu na pewno taki kierunek wybiła z głowy). W tym roku ma obrone i stoi przed dylematem co dalej z nauką..chce iść na mgr ( chciał isć na BHP ale po tym kierunku podobno nie ma szans zeby go na mgr przyjeli, musiałby robic drugi kierunek który tez daje tylko inż ), może ktoś z Was też kończył taki kierunek i coś marego i wartościowego podpowie??? ( chodzi o szkoły na ślasku ) głownie jaki kierunek mądry obrać dalej?? ( w ochronie srodowiska nie bedzie na pewno pracował, pracuje jako przedstawiciel handlowy najlepiej by miał zeby iść na kierunek zarzadzania ludzmi,coś zwiazanego z jego praca ale po ochronie środowiska na kierunki ekonomiczne raczej nigdzie go nie przyjmą) jakie macie w tym temacie doświadczenia, podzielcie sie, doradzcie. Dziekuje :-)

Gość na zietku ukonczyc cos
to nie sukces ... jakby na politechnice slaskiej ukonczyl to byloby cos ...

napisałam dla lepszego obrazu sytuacji gdzie i co kończy, nie pisałam o tym jak o sukcesie, wiem jak stoi ranking szkół wyższych ..nie o tym był temat.

Gość Rum-cajs
uważam, że ochrona środowiska w dzisiejszych czasach to jest złoty interes , nawet nie trzeba magistrem zostać aby wiedzieć o tym, że pieniądze unijne są i tylko czekają aby polski obywatel zechciał założyć skład recyklingu baterii , akumulatorów i innego śmiecia niklowo-kadmowo-manganowego lub ołowianego w dzisiejszych czasach najlepszy buisness na śmieciach jest i o tym wie każdy przedszkolak , nawet magistrem nie trzeba być :)

Gość ja pierdoleeeeeeeeeee
dziecko aleś ty płytka jak woda w klopie a ty pewnie po zawodówce burdelówce co? Taaaaa, to dopiero coś!

Gość gość
wykonanie karty informacyjnej przedsięwzięcia polegającej na budowie farmy wiatrowej, wykonanie raportu środowiskowego polegającego na budowie farmy wiatrowej, kompleksowa usługa na załatwieniu wszelkich formalności/pozwoleń to wszystko z firmą www.ekogrant.com ! Najlepsi w swojej branży !

Gość gość
A co jakby spróbował w jakies firmy bezpośrednio od od ochrony środowiska, sa firmy, które robia jakies pomiary zanieczyszczen, halasu itp. A wiem, ze to wszystko znajduje się na tych studiach, bo sam na takich byłem, ale niestety nieukończone. Przedstaw mu może propozycje pracy w takiej firmie www.sorbchem.pl