Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ja oszalalam??????????????

Znalazlam spinke do wlosow w samochodzieeeeeeee

Polecane posty

NIE WIEM CO ZROBIE JAK TYLKO WROCI DO DOMU!!!!!!!! ZARAZ ZWARIUJEEEEEEEEEEEEEE

Gość 222222
z bańki mu!!!! a później niech się gęsto tłumaczy :D

NIE DENERWUJCIE MNIE JESZCZE BARDZIEJ JUZ I TAK JESTEM WYSTARCZAJACO NALADOWANA!!!!!!!!! CO TO MA ZNACZYC DO CHOLERY JASNEJ????????????? CO TO ON TAKSOWKARZ JAKIES DUPY SE BEDZIE WOZIL AUTEM?????????!!!!!!!!!!!!

Moze najpierw spokojnie go zapytaj? Bo to mogl byc ktokolwiek, a nie zaraz romanse. Po jego rekacji bedziesz wiedziala-pewnie wyczujesz kiedy klamie. A teraz sie uspokoj.

e tam..więc pomysl sobie co u mnie było jak leżała pod siedzeniem zużyta chusteczka higieniczna już sucha :P i kilka włosów czarnych podgłowniku :D a to tylko przypadek :o chusteczka nie wiem skąd..chyba dziecka, a włosy? czesała się do lusterka (tylko!) koleżanka z która jechaliśmy na szkolenie :)

on nie ma siostry ale ma taka prace gdzie pelno swiezych mlodych dup i napewno nie jedna sie lasi do niego zeby ja tylko przelecial!!!!! niby wierny i wspanialy mezulek a tu takie cos!!!!! nie wiem co mu zrobie jak stanie w drzwiach i tak juz pewnie nachlany bo siedzi na dole w barze swojego kumpla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Wylaczyla CAPS LOCK
to sie pewnie juz uspokoila :D

Jesli bezpodstawnie bedziesz mu robic sceny zazdrosci, a wiesz,ze wierny- to ja nie wroze dobrze waszemu zwiazkowi.

tak tylko co mam to zlekcewazyc??????? Ze wiozl jakas dupe naszym samochodem i kto wie moze doszlo do czegos wiecej??????? moze mu sie zachcialo mlodych dup cholera wie co komu w tym wieku odbija ;/ jutro musze znowu samochod zabrac i albo rzuce mu ta spinka w twarz albo poczekam i zobacze czy sam cos powie ze ktos zostawil czy to przede mna bedzie chcial ukryc w koncu wie ze korzystam z samochodu i moglam ja zauwazyc

Masz rację, do faceta trzeba mieć ograniczone zaufanie :) Lubię takie kobitki, które bronią swojej rodziny. Tak trzymać :)

Gość 222222
a gdzie leżała ta spinka? na podłodze czy np. w schowku? i jaka była? jakaś fajna czy badziewna?

Gość madziaraaaaa1231231nmjn234nnjb
Teraz mu zrobisz scene i sie bedzie bardziej pilnowal nastepnym razem. Moze narazie poobserwuj troche, a jesli nic nie zauwazysz to moze faktycznie podwozil kolezanke z pracy. Wielkie mi halo.

Gość to musiało wyglądać okropnie
kobieto, marnie prowokujesz. a wiesz dlaczego? żadna kobieta w takim stanie, o jakim piszesz, nie umiałaby napisać o tym w necie. nerwy by ją rozsadziły :P daruj sobie próżna kobieto. napisałaś tu kilka prowokacji, ale wszystkie są do dupy :P

Gość synuska
nic nie mów męzowi, ale w nocy jak bedzie spał przejrzyj wszystkie jego połączenia is smsy jak powiesz o spince to pokacuje i bedzie sie pilnował

Spinka jak spinka jakas niebieska z koralikami nie pamietam dokladnie jakiego byla ksztaltu itd bo zostawilam ja w samochodzie. Znalazlam ja dzisiaj jak odbieralam syna ze szkoly widzial ze jestem zdenerwowana jak nigdy tylko spytaj zartobliwie czy wtsalam lewa noga. Nic o spince nie mowialm synowi, a mezowi najchetniej rzucilabym ja w twarz ale zostala w samochodzie

Gość ja takkkk
w ndz twoj syn chodzi do szkoly??

jeszcze dzisiaj sobie polazl do kumpla bo otworzyl niedawno knajpe u nas w kamienicy na rogu i siedzi tam syn u kolegi bo utro razem do tej szkoly pojada zebym go nie musiala rano wiezc (syn ma 17 lat i chodzi na praktyki na kucharza ze swoim kolega dostali obydwoje miejsce) wiem ze marzyl o tym by to skonczyc i dostac prace w renomowanej restauracji dlatego nie chce nic mowic bo bedzie sie martwic :( a ja dzisiaj musialam sie tulac wieczorem z naszym psem, bydle jak nie wiem co w dodatku mnie nie slucha i szarpal mna przez caly spacer :(

Gość jusstus
no i się rypło chyba że synek chodzi do szkółki niedzielnej po jaką cholerę baby wymyslają takie historie?

tak. mieszkamy za granica, tutaj nauka wyglada troszke inaczej on w lipcu skonczyl 10 klase czyli tutaj zrobil MSA (tak to sie nazywa) i od razu szukal gdzies miejsca na kucharza i go wlasnie tam przyjeli z tym, ze np czasem idzie w niedziele, kilka dni z rzedu potem pare dni wolnego. Kilka dni praktykuje, kilka dni sie uczy teorii. To bylo jego marzenie i boje sie ze jak sie okaze ze maz ma jakas dupe i mlody sie o wszystkim dowie to zaprzepasci swoja szanse

nie wiem po co mialabym se wymyslac chcesz to sobie sprawdz tutaj troszeczke inaczej wyglada nauka niz w POlsce i naprzyklad zeby zostac kucharzem nie trzeba konczyc studiow i tak dalej tylko cie przyjam na "praktyki" i u nich np. dwa dni gotujesz, jeden dzien uczysz sie teori i ich nie obchodzi czy niedziela czy wtorek.

Gość mnie tez pewnie cholera by
wziela, ale sprobuj sie opanowac, nie wyskakuj od razu z ta spinka, najpierw przepyraj mu tel jesli masz taka mozliwosc. Ja położyłabym spinke w widocznym miejscu w samochodzie, jeśli ją wyrzuci tzn, że coś kręci, wtedy powiedz, że ją widziałaś i niech sie tłumaczy,

Gość autorko dobrze sie czujesz?

Gość ja pisze na naszej klasie

Gość ja pisze na naszej klasie
sorki za naglowek nie w temacie, z innego topiku mi wskoczyl... ja bym z samej spinki nie robila afery, byc moze podwozil kogos, kogo wspominanie nawet nie bylo warte. To jeszcze nie przestepstwo. Ja bym po prostu zapytala go na luzie, czyja to spinka i wtedy zobaczyla jego reakcje.

Gość o jejuku no
i po co te nerwy..poprostu spinka jej spadla bo loda robila..lodzik to nie zdrada przeciez:)tez komus szarpnij i bedzie zgoda:)

Gość o Joszuła Joszua
co za marna prowokacja :D