Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgregergegegtg

tesknie za toksycznym byłym;(

Polecane posty

Gość rgregergegegtg

mysle o nim brakuje mi go mimo ze bywał zły i straszny pamietam te cudowne chwile;( czuje sie taka samotna ech poł roku po rozstaniu nie moge poznac nikogo;(

Gość rgregergegegtg
;(

Gość pusia_puszysta
i co się stało?

Gość rgregergegegtg
chcialabym kogos poznac;/ a nie potrafie zaufac on był moim pierwszym i nie wiem czy dam rade byc blisko z kims innym;/

Gość rgregergegegtg
;(

Gość pusia_puszysta
a co z byłym?

Gość co za desperatka
ile ty masz lat kobieto, że tęsknisz, żeby cię ignorowano i gnojono, upokarzano i doprawiano bawole rogi? jak głupią trzeba być kobietą, żeby dążyć świadomie do ponownego kontaktu z takim chamem ? czujesz się samotna bo jesteś głupia, i nie potrafisz trzeźwo określić, co by było gdybyś spotkała innego nie toksycznego kretyna. jesteś samotna także dlatego, że masz niskie mniemanie o sobie, i nie wyobrażasz sobie, że mogą istnieć inni, ciepli i kochani mężczyźni. taplaj się więc dalej w tym gównie, pustaku :P

Gość rgregergegegtg
on wciaz pisze do mnie chce wrocic ale tyle złego sie stało pił i wogole awanturwał sie;(

Gość rgregergegegtg
nie che wrocic ale czuje tesknote i musle o nim

Gość mały odkrywca
no to tej swojej tęsknocie zamień plakietkę na "sentyment" i zajmij myśli czymś innym;)

Gość Dobry doradna, zły władca.
Zapomnieć się nie da. Przecież to miłość więc jak można ZAPOMNIEĆ? no kurva nie osłabiaj mnie kobieto !!

Gość co za desperatka
wróć do niego, niechaj bije pije i pluje ci w twarz, przecież tak pięknie umie cię kochać :D żałosne :P

Gość rgregergegegtg
moze i sentyment ciezko mi poznac mezczyzne;( zwlaszcza dobregp nie łąze na imprezy

Gość co za desperatka
pewnie stara dupa jesteś i nie masz wyboru :P

Gość rgregergegegtg
pisałam ze nie chce wrocic ale czuje sie tak samotna ze mysle o nim coraz czesciej;/ napewno nie wroce

Gość mały odkrywca
ale kobieto to jest dopiero pół roku! Czego Ty oczekujesz? Robisz w ogóle cos w tym kierunku żeby poznawać nowych ludzi? niekoniecznie facetów. Ja jestem sama od 4 lat więc cie rozumiem bo też czasami "dręczę" się swoim byłym;)

Gość co za desperatka
tak, samotność doprowadzatakie słabe psychicznie stare kobiety do myślenia o tym, żeby być nawet z tym, który udaje, że je potrzebuje. nawet jeśli muszą stracić na zawsze szacunek do siebie i godność. :P

Gość rgregergegegtg
staram sie cos robic w tym kierunku nie jestem stara ;) mam 23 lata a tobie sie nie zdarzyło tesknic za kims kto był twoim powaznym pierwszym mezczyzna?? dopiero potem zawiódł na całej lini? niewybaczalnie

Gość rgregergegegtg
?

Gość mały odkrywca
tylko że ta tęsknota nic nie daje;) Lepiej skupić myśli na czymś przyjemniejszym;) Wiesz, ty już nigdy o nim nie zapomnisz, ale z czasem emocje jakie ci towarzyszą kiedy o nim myślisz będą coraz slabsze. Poznasz kogoś nowego i on zajmie toje myśli a może nawet stwierdzisz że to co kiedyś było między tobą a tym pierwszym było niedojrzałe? Trzeba dać czasowi czas;) Nic nie jest nam dane na zawsze.

Gość co za desperatka
nie , nie zdarzyło się, a wiesz dlaczego ? bo nie wybieram desperatów, alkoholików, łajz. mam pierwszego i nie zamierzam go zmieniać ani on mnie. a jeśli mnie kiedyś zawiedzie, to po prostu zajmę się sobą, nie będę marnowała swojego życia tkwiąć w przeszłości, kiedy mam przed sobą przyszłość. a lat mam 25, więc niewiele więcej od ciebie. :P

Gość pusia_puszysta
z tą tęsknotą to różnie bywa. Tęsknisz za wspomnieniami, a wspomnienia zostaja tylko te dobre. Tych złych starasz się nie pamiętać. A jeżeli pamiętasz to sama je wybielasz. Teraz czujesz ból żal. A kiedyś będziesz sobie szła ulicą i potrąci cie jakiś chłopak powie grzecznie przepraszam, podniesie torebke którą upuścisz. Ty spojżysz na niego i cały świat przestanie istnieć. Zopstaniesz tylko ty i on. A w życiu czsem bywa jak w bajce.moze nie dziś, może nie jutro. Ale może już w sobotę???????

Gość rgregergegegtg
myslisz ze jak go wybralam bo był alkoholikiem? swietnie to ukrywał!!! nie mysl ze twoj tez taki idealny jest kazdy ma małe sekrety

Gość co za desperatka
przemawia przez ciebie zawiść, a to zły doradca :D nie ma sekretów ten, kto szczerze ze sobą rozmawia i nie jest chorobliwie zazdrosny, ani natarczywie zależny od drugiego. :P Ty tęsnkisz za tym co miłe, ale pewnie tego było mało :P

Gość fdbgnhgb
do co za desperatka - jesli myslisz, ze pomozesz autorce topiku swoimi tekstami to sie mylisz, ona po przeczytaniu tego co masz do powiedzenia nie wezmie sie w garsc i nagle nie zacznie sie cieszyc z tego ze jest sama! nie tego teraz potrzebuje! teraz chce wspolczucia, wsparcia, zrozumienia, a nie ostrych tekstow jaka to byla naiwna i jak dawala sie ponizac! swoja droga jesli ty masz takiego ideala i jestes pewna ze cie nie zostawi to miedzy wami nie ma milosci, bo w pawdziwej milosci nic nie jest na 100%, to jest taka chemia, ze niczego nie mozesz byc pewien... no chyba ze jestescie ze soba z przyzwyczajenia...