Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on na poważnie

Ta modlitwa pomoże każdemu kto wierzy

Polecane posty

Gość on na poważnie

Nowenna musi być odmawiana 6 razy dziennie w ciagu 9 dni..sprawa w ktorej nowenna jest odmawiana zostanie wysluchana najpoznije w ciagu 9 dni.Nigdy sie nei zdarzylo ze nie zostala wysluchana:) ABY najswietsze serce Jezusa bylo otocvzone chwala i miloscia ,w kazdym tabernakulum az do konca czasow Amen. Aby najswietsze serce Jezusa bylo otoczone chwala i wspanialoscia,tearz i na wieki.Amen Swiety Judo Tadeuszu Prosza nami,wyszluchaj naszej prosby.Amen. Niech bedzie uilebione najswietsze serce Jezusa. Niech bedzie blogoslawione, niepokolane serce Maryi. Niech bedzie blogoslawiony swiety Juda Tadeusz na calym swiecie i w wiecznosci. potem:3x Ojcze nasz,3xZdrowaś Maryjo,3x chwala ojcu :):):):):)

Gość mały odkrywca
Moja siostra tą modlitwą wymodliła sobie prawo jazdy;) Ja niestety nie

Gość wierzaca
dziekuje,bede sie modlic codziennie,staramy sie o dzidziusia,juz jestem po dniach plodnych,zostalo mi 10 dni do wyniku,wiec dam znac !pozdrawiam

Gość ciekawi mnie ile masz lat?
prawo jazdy, dobre ;)

Gość mały odkrywca
ciekawi mnie ile masz lat? pozwól wierzyć kazdemu w to co chce🌼 ciebie to nie boli a innym może pomóc. Nawet nie modlitwa ale odpowiednie nastawienie.

Gość a co sobie wymodlilas
jesli dziala zawsze to czy modlisz sie np zeby powódz w Polsce nie wyrzadzila krzywd? Skoro to skuteczne, to mysle, ze poowinnas...

Gość on na poważnie
Powołanie. W plamie z obrusa, Widzę Chrystusa. W rysie na ścianie. Czy mam powołanie? W kulkach kaktusa. Widzę Chrystusa. Światła mruganie. Czy mam powołanie? Jak grają bluesa. Słyszę Chrystusa. Z kropelką w kranie. Czy mam powołanie? W jadzie sługusa. Nie ma Chrystusa. Koguta pianie. Szatana wezwanie W rogach beanusa. Nie ma Chrystusa. Owcy bekanie. Szatana wezwanie Widok garbusa. Dziełem Chrystusa. Dam mu miłowanie. Czy mam powołanie?

Gość on na powaznie
wiara czyni cuda.ale przyznam sie szcezrze Darker ze z tym ananasem to gdyb cos jadl to ze smiechu byl baranka pierdolnal:P...Pwazni modlitwy pomagaja..sam sie modle os woja sprawe....jest cos o co sie mofdle..kocham kogos i chce zta osob byc..wierzez e sie uda:(

Gość jak pomaga to czemu nie
modlicie sie (egoisci!!!) za tych najbardzij nieszcesliwych, za ofiary wojen i kataklizmow - nie byloby ich jesli wasze modlitwy bylyby naprawde skuteczne.

Gość to po co
sie odzywasz ,jesli ten temat cie nie interesuje co?wypad na erotyke,dokształcisz sie!!!!!!!!

Gość módl się i niech tak się
stanie. mozliwe, że jeśli kochasz coś tą modlitwą osiągniesz, ale mnie się zdaje, że oprócz modlitwy powinieneś po prostu zapytać samego siebie, czy ta osoba jeszcze cię chce. być może Ty tego chcesz, ale być może jest tak, że góra tego nie chce bo ma inne plany wobec Ciebie. dla Twojego dobra.

Gość on na powaznie
niestety to prawda ludzie to egoisci..nawet ja:(

Gość modlitwa z egoistycznych pobud
ek nie będzie wysłuchana na pewno. a z drugiej strony, co takiego zrobiłeś, że chcesz coś tą modlitwą uzyskać?

Gość on na powaznie
ta modflitwa moze dzialac cuda..nie wazne..moze i mnie rzeczywiscuie nie popmze ale sa ludzie chorzy i umierajacy i tym moz epomoc..a paozatym....Bog jakie ma zamierzenia to i nawet najglebsza z modlitw nie mpomoze..ecz wiara czyni cuda a wileka prosba moz ego przekonac...On jest stworca i naszym panem..Krolem ktrolow i prezydentem prezydentow i kocha kazdego..nawet tego zlego..bo on chce nas wszytskich w niebiosach..nawet Adolfa Hitlera...i nie my sadzuc bedziey lecz On bedzie..ale a props Asdolfa to mzoe i przesadzlem..ale zapewne chcia by sie nawrocvil..no nasza wiara jest tka ze mimo nie wiemy jestesmy opewni z emsazy sie w piekle i szatan go w dupe posuwa:)..tak czy inaczej..Ta modlitwa moze pomoc fdzis bylem w koscuiele bo obiecalem to Bogu i usaidlem na byle jakiej lawce...i Bog zeslal mi ta oto modlitwe na kora lezala na kartkach na tej lawce..mysle ze chce przez to powiedziec z ejezlei batdzo tego chce..musze sie jeszcze postarac:)A2..Ona mnie koca i ja ja..tyle ze niestety zycie bywa takie ze nie mozemy byc razem..bo..to tylko ja iem..ale to moze sie zmienic i ja w to wierze:)

Gość modlitwa z egoistycznych pobud
nie pij już dzisiaj, zmów paciórek i idź spać bo już plątek ci się jęza :P

Gość jeżeli jesteś tym
który na innym topicku pisze i bogatej mężatce, która mieszka 600 km od ciebie, to ta modlitwa na pewno nie pomoże bo mężatki nie po to są mężatkami, żeby żyć w grzechu

Gość ffdfdfff
ale to pomaga, bo juda tadeusz jest patronem os spraw niemozliwych

Gość tak bardzo chciałabym
to ja pomodlę się o miłość dla wszystkich:)