Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ManiaManiammmmmmmmm

Problem z oczyszczaniem noska

Polecane posty

Gość ManiaManiammmmmmmmm

Witam. Moj problem polega na tym że mam coraz więkrze problemy z oczyszczeniem noska mojej córeczce. Ma 6mc i za każdym razem kiedy chce to zrobić drze się w niebogłosy,kręci się, rzuca i odpycha moje ręce. Czasami boje się że jej zrobie krzywde przez przypadek. Nos ma często zatkany a ja muszę wymyślić jakis inny sposób. Czy ktoś może mi coś poradzić?

Gość ManiaManiammmmmmmmm
Muszę spróbować. Tylko nie wiem czy tam coś wyleci bo tego niema dużo. No ale zobaczymy.Dzięki:)

popieram!!! frida! dziecko oczywiście nie będzie chciało się dać dobrowolnie, ale Ty bedziesz miała spokój na dłuższy czas..

Nasz synek ma już 1,5 roku i nadal jest problem. Mimo specjalnego aspiratora. Jak ma przytkany nos, to sam potrafi go do rączek wziąć i dotykać nim sobie do nosa. Ale jak tylko spróbujemy coś mu wyciągnąć - drze się w niebogłosy i wyrywa rurkę.

Gość pytająca mamusia
a może zrobić taką lekką inhalację? wstawić garnek z wodą, do wody dodać soli morskiej na przykład albo ziół, jak zacznie mocno gotowac się wziąć szkraba na ręce i pospacerować z nim chwilkę po kuchni, może taki sposób przyniesie ulgę

u nas byl ten sam problem,ale dzięki Katarkowi czyszczenie szło szybko i sprawnie:)Polecam,podłącza się go odkurzacza,więc moment i nosek jest czysty:)Teraz mam w domu 2,5 mies. coreczkę i nosek też oczyszczam tylko Katarkiem.