Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzana?NIEwiem...

Po czym można poznać,że facet zdradza?

Polecane posty

W jaki sposób można poznać,że facet zdradza swoją kobietę?Niejedna z nas chciałaby o tym wiedzieć,czy też dowiedzieć się wcześniej-niż być ofiarą HIV,czy też odkryć to na tzw.końcu.... Proszę o wypowiedzi i kobiety oraz facetów.Być może niektóre z Was były te mądre i odkryły to same.Liczę też na wypowiedzi facetów,czy można w ogóle coś takiego jakoś poznać?rozpoznać.... Im więcej się zastanawiam,dochodzę do wniosku że chyba nie da się tego rozpoznać,bo na każdy takowy znak-facet zawsze znajdzie wytłumaczenie...:( co o tym myślicie? jakie to mogą być znak,sygnały?....

Gość do zainteresowanego
Ja poznałam w ten sposób. Mojego męża długo nie było w domu. Jak wrócił, to byłam całkiem naga. Zaproponowałam mu seks. A on na to: GŁOWA MNIE BOLI. To już wiedziałam na 100 procent, że on mnie zdradził i nie ma już ochoty na seks. Ja mam 20 lat, a on ma 22 lata. Wiesz, co się okazało. On mnie zdradził z naszą 86 letnią sąsiadką z bloku.

podobno facet ma prawo też nie chcieć seksu..bo była kłótnia,bo zmęczony po pracy,bo coś źle się czuje,itp. To że jest kobieta goła a facetowi się nie chce-niestety nie jest przekonywującym dowodem na zdradę....No chyba że ta jego niemoc trwa dłużej...to tak

Gość do zainteresowanego
to miało być: do zainteresowanej, a nie: do zainteresowanego. Przepraszam za błąd.

Gość zdradzona?NIEwiem...
czy naprawde nie wiecie jak to można rozpoznać????

Gość doodek..
Najpierw malo doopy dajecie a potem jestescie zdziwione ze facet poszedł ulżyć sobie do innej. Nie jestescie niezastąpione.

Gość gfdtrsyk
jak facet jest inteligentnt,to nidy nie poznasz....:D

nie zgadzam sie,nawet jesli kobieta ma ognisty temperament,i uwilebia sex ze swoim facetem,sama równiez go inicjuje-sa jednak fececi,którzy nie wiem-może potrzebuja tego-równiez zrobia sobie "odskocznię" typu jakis szybki numerek podczas delegacji,czy też w ciagu dnia jesli im na to charakter pracy ich też pozwala...podobno czasem musza faceci mieć cos innego....czy da sie to rozpoznać?....nie wiem,może mniej spermy?czy jak?

no tak jak jest inteligentny i nie ma czegos takiego jak sumienie,poczucie winy,jakis zasad-to fakt,bedzie patrzył w oczy,mówił że kocha-a będzie robił za plecami cos innego...No ale może jest jaendka jakiś znak,sposób aby to rozpoznać?.....

Gość iza milko2223
Ja mojego sprawdzam tak nalewam do wanny dużo wody jak przyjdzie musi do niej wejść i obserwuje jego jaja jak tona to nie dupił jak idą do góry to dupił jak nie wierzycie to sprawdźcie przed i po zobaczycie ze to najlepszy sposób.

Gość KupaSmrodu89
A jak walnie kloca rzadkiego, to dupil (stresuje sie, zebys sie nei skapla), jak walnie twardego kloca, to nie dupil, bo nie maczym sie stresowac.

Gość figlarna_27
Z ta wanna to prawda jak dupił jaja są lekkie i pływają.

Hm...z jajami to ciekawe....;) Wiem,że jak mój były mąż mnie zdradził-miał ciagle wyciszony telefon...i ciągle z nim nie rozstawał....Trafiłam,to była kochanka.... Może jednak ktos jeszcze inaczej odkrył zdradę?Warto sie z nami tym podzielic.....

Gość oeirngovbiqen
Kocialu masz podpisany jakis kontrakt na reklamowanie linkow? :classic_cool:

Hm,dzięki za podpowiedzi.Na sex fotce jest niemozliwe aby wyczaić swego partnera-bo każdy tam zachowuje swoja prywatność,więc trudno odkryć tam akurat naszego ogiera.Książka ciekawa pozycja...Ale,lepsze są takie życiowe sposoby.Każdy kto doświadczył zdrady wie chyba po czym to odkrył.Czekam na kolejne wypowiedzi.....

Gość Przemko88
Jeżeli facet was zdradzi to napewno wam tego nie powie, raczej tego się nigdy nie dowiecie, chyba że złapiecie go na gorącym uczynku. Ale kobiety się nie obawiajcie nie każdy facet was zdradza. Ja jestem ze swoją nażeczoną 4 lata i nigdy mi nie przyszło do głowy zdradzić swoją partnerkę...

Gość gość
Głupie baby traktujecie nas jak wibrator z własnym napędem a jak ten "honorowy dawca kasy" czasami już ma dość i tylko chce po pracy odpocząć to zaraz jest oskarżany o zdrade