Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magot............

Pytanie do atrakcynych kobiet po 30.

Polecane posty

Gość magot............

Czy dla was komplement nt wyglądu wypowiedziany przez młodszego faceta (np. 25 lat) znaczy cokolwiek? Pytam zupełnie serio, bo chciałbym coś takiego powiedzieć kobiecie którą znam. Nic od niej nie chce (wiecie o co mi chodzi ;)), chciałem jej tylko coś miłego powiedzieć. Więc pytanie: mówić czy nie? Ona ma 35 lat.

magot... to zalezy naprawdę od wielu czynników: jak długo znam gościa, jaki jest, czy poza prawieniem komplementów mozna z ni pogadać, a kwestia ile ma lat dla mnie akurat nie ma znaczenia:) Ogólnie nigdy nie byłam fanka komplementów, ale miło jest czasem coś takiego usłyszeć:) i to bez względu na wiek;)

Gość puklaty aniołek
najważniejsze to czy komplement jest szczery a to to każda kobieta potrafi wyczuć :)

Gość magot............
NIe z litości. I jasne, że szczery. Chcę jej powiedzieć coś miłego, bo: 1) jest super kobietą. 2) chcę, żeby chociaż przez chwilę się lepiej poczuła (bo ostatnio akurat miała pewne problemy). I pytanie czy to ma sens. Tylko tyle.

magot, możesz, ale czy wiesz, ze to poprawi jej humor? może jesli troszkę się znacie, to zamiast komplementu warto wybadać, czy nie potrzebuje się komus wygadać, nie potrzebuje rady. Rzucać ot tak komplementem nie ma sensu i może to byc źle odczytane.

Gość magot............
Nie wiem czy 35-latka potrzebuje rady od 25-latka... Co do tego jak odczyta komplement...no tez o tym myslałem, ale raczej myśle, że będzie ok. Powinno :)

ogólnie to kobiety lubią komplementy, nawet jeśli mówią/piszą, że nie:) Powiedzenie jak ty dziś pięknie wyglądasz, ale masz ładną sukienkę, do twarzy ci w tym turkusowym, czy piękny masz dziś makijaż ... zawsze się sprawdza

"2) chcę, żeby chociaż przez chwilę się lepiej poczuła (bo ostatnio akurat miała pewne problemy)." W takim razie powiedz to jej :) To może dla niej dużo znaczyć, że ktoś ją docenia. Może nie ma nikogo kto jej powie coś miłego. Pamiętaj, że kobiety są słuchowcami. Warto powiedzieć. Nie mówił bym tylko wtedy jak byś chciał się z nią przespać. Możesz być na przegranej pozycji :)

a jakiej rady chciałeś jej udzielić?:) zrób się na rudo bo masz ładną buźkę, ale w tych nijakich włosach ciebie nie widać?:P to taki konstruktywny komplement, którego wolałabym nigdy nie usłyszeć :D