Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona jestem

Mój chłopak chce się wstrzymać z sexem do ślubu

Polecane posty

Gość zaskoczona jestem

Mamy obydwoje po 21 lat. Zadne z nas nigdy nie uprawiało sexu. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Ostatnio nasza rozmowa zeszła na sprawy związane z sexem i mój facet oznajmił mi, ze nie chce uprawiać sexu przed ślubem. Twierdzi, że takie ma przekonania, i bynajmniej nie chodzi tu o religię (bo zbyt religijny to on nie jest), tylko o poglądy, że sex powinno się uprawiać tylko ze współmałożonkiem :( moje poglądy są zupelnie inne, nie chcę czekać z sexem do ślubu. A na dodatek poprosil mnie, żebym uszanowała jego decyzję, chociaż on wie, że ja mam inny pogląd na tą sprawę, i żebym go nie prowokowała, ani nie uwodziła :( ja już sama nie wiem co mam o tym myśleć :(

Gość gfhgfdhgdfh
to pedau jest .... :-o

Gość lider dance
z kim Ty sie zadajesz?? Mozna to zrozumieć w przypadku kobiety, ale nie faceta ;/ edzio pedzio

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
głupi pomysł, a po slubie sie okaze ze nie pasujecie do siebie w łózku i co wtedy???

Gość a daj spokoj po slubie
sie okaze ze mu nie staje, albo ze ma cale 3cm:/

Gość ladaco
lubie być ostro ruchany w odbyt, potem kończą mi w ustach połykam każdą kropelkę

Gość gfhgfdhgdfh
Już przed ślubem do siebie nie pasują. Może być tylko gorzej :-o

Gość może się czymś zaraził
i jeszcze nie wyleczył :) A swoją drogą to dzieciak jeszcze. Faceci w tym wieku głównie grami w komputerze się zajmują a nie prawdziwym związkiem. Może jeszcze tostesteron nie bardzo mu się wykształcił :)

może się czymś zaraził.. jak mu sie testosteron w wieku 21 lat nie wyksztalcil, to ja pinkole... trzeba wiac!!

Gość zaskoczona jestem
wydaje mi się , że on nie umie róhać i ukrywa to do ślubu. a potem się okaże , że bedzie mi w odbyt albo co gorsza w ucho pchał tego swojego kikucika

Gość tytutytu
jakie tam poglądy. On się zwyczajnie obawia, że może być kiepski w łóżku i się rozmyślisz. Po ślubie to tak łatwo nie będzie się rozstać.