Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona dziewczyna eh

nie wiem co mam zrobic..przeralam zycie

Polecane posty

wracalam z kolezanka z imprezy , poznaltsmy jakis chlopakow, i nagle nie wiadomo skad zjawil sie on! kurcze tak mi sie spodobal..a ja jemu. okazalo sie ze 7 lat wczesniej razem sie bawilosmy na sylwetrze... rozmwaiaalismy i okazalo sie ze oboje zakonczylismy niedawno dlugie zwiazki... spotykalismy sie przypadkowo teraz co week w knajpce... ale wczoraj go nie bylo;( wiem ze mial wazny mecz..i wogole... kurde jak on caluje.... wariuje juz;( kilka razy prosil o moj nr tel..ja mu nie dalam..nie pytajcie czemu- bo nie wiem;( miedzy nami jest taka chemia ze szok!! poprostu nikt tak na mnie fizycznie jeszcze nie dzialal on to samo mowi mamy wspolnych znajomych mowil ze szukal mnie na nk, ale nie znalazl (on nie ma konta, szukal z konta mamy) aletak bylo tydzien temu pozdrowilam go od naszej wspolnej kolezanki, i mysle ze wszedl na jej znajomych i mnie znalazl... kurde chyba mnie olal;( ale mysle ze on mnie znalazl..i ze jakby chcial to by nawiazal jakos kontakt ;( mysle ze sie dowiedzial, ze bylam zareczona i ze mialam wyjsc za maz ;(kurcze pamietam jak sie nie widzielismy 2 tyg bo nie mialam czasu jechac na piwko z kumpelami jemu powiedzialam gdzie czasem chodze--on tam wogole nie bywa ja wchodze a on tam jest!!! kurcze podszedl i zaczal mi mowic ze mnie od 2 tyg szuka ze moj parner ze studniowki nie ma mne w znajomych itd potem zapoznal sie z moimi znajommi a pozniej jak bylismy sami i rozmawialismy to podeszli jego koledzy a on im mowi ze jestem jefo dziewczyna i mnie przdstawia!! ale moze tak robil do jaj..moze te pocalunki nic dla niego nie znaczyly... a moze chcial by cos z tego wyszlo...ale dowiedzial sie o tym ze mialam wyjsc za maz????

Gość CYJANEK
zrób sobie pierogi

Gość Gabrielle.
nie chce mi się tego czytać 🖐️

Gość nieduża meduza
Ale w czym jest problem? Że go nie było w knajpie, bo miał ważny mecz? Bo nie rozumiem?

w tym ze mnie olal;(

jakie podchody??

Gość eh takie zycie jest brutalne