Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hope12Q12

pytanie na temat ciąży... rady od pań...

Polecane posty

Gość hope12Q12

okres spóźnia mi się już 3tyg... miałam tylko lekkie brązowe plamienia jakoś kilka dni po tym jak powinnam dostać miesiączkę. Współżyję z partnerem bez zabezpieczenia bo staramy się o dziecko... cykl mam co 32-33dni, czasem się spóźnia do 4 dni jakoś. Nie chcę sobie wkręcać ciąży, no ale te trzy tygodnie.... raczej nie miałam żadnych stresów żeby się miesiączka spóźniała ale to różnie bywa... czy na usg byłoby już coś widać?? Dzisiaj kupię sobie test, wcześniej nie robiłam bo myślałam że ten okres się pojawi.... czy test wykonać z rannego moczu czy to bez znaczenia...?? Czy któraś z pań miałam takie plamienia i była w ciąży??

Gość dsmhdahcmhnzxm
czesc. moja syt dosc podobna ale mi po czterodniowym spóźnieniu pojawiło się delikatne krwawienie wymieszane ze śluzem. Było 1 dzień i potem za dwa dni to samo. I po tej sytuacji zrobiłam test... negatywny:(

Gość hope12Q12
no to mi przykro... ja mam małą nadzieje, ale nie chce się zbytnio nakręcać...

Gość dsmhdahcmhnzxm
Co do pory to podobno poranny mcz jest najlepszy, ja robiłam pod wieczór. No ale myślę ze i tak cos by wykazał

Gość hope12Q12
hmm... może faktycznie zrobię jutro rano.. chciałabym widzieć te dwie kreseczki ;)

Gość tajasne
przy takim spóźnieniu miesiączki kady test juz by cos wykazał.

Gość paulina 24
Dokładnie jak miesiączka spóźnia się 3 tygodnie to obojetnie kiedy zrobisz test a tak swoją drogą bardzo się dziwię że tak długo z tym zwlekałaś