Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosiaa

Ślady po trądziku-trądzik ! heeelp ;(((

Polecane posty

Gość kosiaa

Mam pełno małych ciemnych(prawie czarnych) śladów na czółku...doradźcie jak mogę się tego pozbyć? a może ktoś miał podobnie? dodam jeszcze że trądzik mam ale bardzo mały, tylko te ślady mnie dobijają ! HEEEEEEEEELP ! ;(

Gość Gabrielle.
musisz sobie potarmosić pieroga :)

Gość wróg publiczny
a może to wągry są ? a nie ślady po trądziku....

Gość kosiaa
nie, to nie są wągry ale mogą być ślady po wągrach. co mam zrobić.?

Ja na przeb. po trądziku i na trądzik używam skinoren. Rozjaśnia blizny, trzeba cierpliwości. Mi wystarczył na 4mce 1 tubka i tez mam tylko czoło w bliznach, kropkach czarnych, przebarwieniach. Tzn mam coraz mniej :) I kupuje za 39 zł :D Pozdrawiam

Gość kosiaa
naddia1 a po jakim czasie są efekty ?

No tak, na efekty trzeba poczekać. Ja teraz stosuje już będzie 4mc i przebarwień jest znacznie mniej. Dodatkowym plusem jest to że zapobiega powstawaniu nowym syfkom, wiadomo czasem cos się pojawi,ale muszę przyznać że jest dobrze. Znacznie lepiej, a miałam sino-czerwono- broązowe plamy :/ ba! dużo lepiej. Polecam. Tylko że ja stosowałam na noc, być może stosowanie dwa razy dziennie da lepsze efekty. Ale smarować na dzień to od jesieni, niby nie jest fototoksyczny ale skóra się łuszczy więc moga powstać nowe przebarwienia, także uważać trzeba. Różnie mówią, ja uważam i stosuje filtry. Pozdrawiam, powodzenia a jak zaczniesz kuracje to napisz kiedyś jak Ci służy.