Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciriciriciric

CZY MOŻLIWE ABYM W TAKI SPOSÓB ZASZLA W CIĄŻĘ???? TO DZIWNE ALE CHYBA REALNE

Polecane posty

Gość ciriciriciric

ponad dwa tyg temu mój chłopak wrócił z zagranicy po pół roku nieobecności. Następnego dnia po powrócie doszło między nami do stosunku, z tymże był on bardzo krótki, bo chłopak wsadził tylko i zaraz po jakiś 10 sekundach doszedł. Tzn niby nie dostał we mnie wytrysku, ale jak wyciągał to już mu leciało. Miałam wtedy drugi dzień płodny, a do owulacji jeszcze 2, 3 dni. biorąc pod uwagę, ze mój chłopak był bardzo napalony i nie uprawiał sexu pół roku można wywnioskować, że w płynie który wydostaje się z penisa przed wytryskiem mogły być plemniki zdolne do zapłodnienia???? Rozmawialiśmy o tym potem i on powiedział, że nie jest pewien czy zdązył wyciągnąć. Dodam jeszcze że dzień wcześniej ostro popiliśmy na imprezie i gdy się kochaliśmy on był skacowany. Czy możliwe że doszło do zapłodnienia?????

Gość skąd ta pewnośc
że pół roku nie uprawiał seksu :P

Gość ciriciriciric
widze że wyjątkowo nudno mijają wam wakacje...no tak w końcu ciągle pada, a dzieci nudzą się i wypisują oszczerstwa pod adresem dorosłych. Masakra

Gość bardzo możliwe. jak nie możesz
sobie pozwolić na wpadkę to idź do gina po receptę na morning after pill. masz na nią 72 godziny od stosunku. a jak możesz sobie pozwolić na wpadkę, to czekaj i za jakiś czas zrób test.

Gość bardzo możliwe. jak nie możesz
aha i w międzyczasie módl się żarliwie o rozum.

Gość ciriciriciric
Gdyby okazalo się że jestem w ciąży to na pewno jeszcze nie koniec świata. Mam już 26 lat więc niby to czas na mnie.

Gość pojęcia nie miałam że 26 latki
mogą mieć tak pusto w głowie.

Gość i co ty robilas na biologi
??? moze nie zabieraj sie za skes jak nie masz o tym pojecia?? to nie tylko rozlozenie nog :O dzien plodny, facet spuscil sie w tobie to teraz licz na cud.

Gość BrzuchataBrzuchataMama
Dobra odpuśćcie sobie wredne babsztyle. nic tu po mnie. NARA

Gość BrzuchataBrzuchataMama
Dziewczyna pyta normalnie a a wy ją krytykujecie. miło z waszej strony

Gość ms,nvdf,
do ozesz kurwa.. ciekawe jak wylumaczysz poczecie mojej siostrzenicy:D gdzie maz mojej siostry przyjechal wlasnie po pol roku , i dzien po..poczeli ich sliczna coreczke:D oczywiscie przez przypadek;)