Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba jedyny normalny

Zauwazyliscie, ze wszyscy, ktorzy ktytykuja Kaczyńskiego sa przekretami?

Polecane posty

Gość Chyba jedyny normalny

Dorobili sie na uczciwej pracy uczciwych ludzi, a teraz boja sie, ze moga swoje miliony stracic. Przeciez to jest jasne - uczciwy czlowiek jest rolnikiem lub mieszka w bloku z wielkiej plyty, a w pieknych domach mieszkaja sami ludzie, ktorzy doposcili sie wyzysku innych

Jestem normalnym, zwyklym czlowiekiem. I TAK. Krytykuje Kaczynskiego. Nienawidze zacietosci, szału w oczach oraz jego mlaskania. Nie bedzie rzadzil w moim kraju przesiakniety żółcią stary kawaler. Skończyłąm.

Gość manisiaa91
Zgadzam się z tobą. Powinna obowiązywać sprawiedliwość społeczna. Kapitaliści to wyzyskiwacze. Koncentrują się tylko na gromadzeniu kapitału wypracowanego przez innych ludzi. Firmy powinny być państwowe. Wszystkie dochody powinny trafiać do wspólnej kasy, a potem powinno być z tego wypłacane każdemu obywatelowi po równo 1500 na rękę. Nie może być tak że ktoś będzie cierpiał biedę tylko i wyłącznie dla tego że urodził się bez predyspozycji do krętactwa i złodziejstwa jak ci wszyscy biznesmeni. PO to partia krętaczy i oszustów, ich problemy zwykłych ludzi nie obchodzą.

Gość manisiaa91
cerin Na pewno jesteś złodziejem jak krytykujesz Kaczyńskiego! Pewnie żyjesz z wyzysku i cudzej pracy!

Gość jestem na NIE
Na wieczór zrobię sobie dziś duży POP CORN i kupię dużą Coca Colę zapowiada się ciekawy program w TV

hahahaha:) nie, nigdy nic nikomu nie ukradlam, zarabiam raczej mało. Mam uczciwa prace. Nie lubie go, widze to pieniackie spojrzenie. Zreszta-juz od paru lat w braciach to widzialam. Wstyd mi bylo,ze reprezentuja Polske. Jak nas traktowaly inne panstwa, kiedy oni rzadzili!

Gość llllllllll
tak , pewnie walka o krzyż :p

Gość ja mam mieszkanie w bloku
a też mi sie nie podoba zachowanie Kaczyńskiego- to ze nie było go na zaprzysiężeniu prezydenta świadczy o ty ze to niedojrzały frustrat - który nawet pozoru godnego przyjęcia porażki - nie potrafi stworzyć!

Gość jestem na NIE
A na miejscu reklamy zimnego lecha teraz wisi reklama napoju energetycznego pod hasłem ..." O żyj i walcz"...:D:D:D:D: z widokiem wprost na Wawel :P:P

Gość llllllllll
Też go nie cierpie i nie pisz WSZYSCY, bo ja jestem np. z Podkarpacia gdzie głosowali przeważnie na niego to ja i cała moja rodzina NIE. Dużo moich znajomych go nie cierpi .

Gość llllllllll
Zadufany w swoim ego stary kawaler, pomimo, ze nie był taki brzydki za młodszych lat to żadna go nie chciała, a to o czymś świadczy. Jego zachowanie teraz jest złosne.

"Ozyj i zwyciezaj" chyba jest:) heheheh dobre to:) Ju zspecljalnie wieszaja,zeby znow jakis posel PiS reklame im zrobil darmowa:) A zimny Lech tez byl dobry.

Gość llllllllll
Gorzej będzie jak każą zmieniać nazwe miasta Jarosław na inną :D

Gość jestem na NIE
TAK - "Ozyj i zwyciezaj" :) Mieli spokojną treklamę zimnego lecha i nie pasowała to teraz jest reklama która cleowo daje po oczach, tylko czekajmy na rekację tych pisooszołomów Precz z PISLAMEM 😡