Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marttt91

Początki pettingu i małe problemy

Polecane posty

Gość marttt91

Witajcie;) Jestem jeszcze dziewicą, mam 19lat. Od dwóc tygodni zaczeliśmy się bawić z moim Chłopakiem. Nie chce od razu uprawiać z nim seksu, bo wole to zrobić powoli, a on narazie nie nalega. Tylko podczas peetingu mam kilka problemów... i wstydze sie o tym mówić. Bardzo podnieca mnie sam jego dotyk, pocalunki i w ogóle. Ale gdy wkłada mi palce w dziurke, to nie mam żadnej przyjemności, tylko mnie to boli... więc mówię mu, żeby tego nie robił narazie. Zresztą nigdy nie miałam orgazmu pochwowego :P jest nawet gorzej, sama nigdy nie doprowadziłam się rękami do orgazmu, tylko poprzez wkladanie poduszki między uda i "otarcia" się po niej. Tak samo jest z nami. Jak bawi się moją łechtaczką to ciągle mam wrażenie, że chce mi sie siusiu (i nie pomaga wysiusianie się przed). Dopiero jak masuję swoją cipke o jego penis [jak leże na nim, albo siedze], to wtedy szybko dochodze do orgazmu. Co mam zrobić? Miał ktoś tak? I drugi problem. Jeszcze nie robiłam mu loda, tylko masowałam jego penisa góra , dół. Ale nie wiem, czy miał orgazm! i znowu o to wstydze sie zapytać... Zamyka oczy i mruczy i czuje wilgoć na penisie, ale nie wiem, czy to wytrysk, czy po prostu to są płyny przed... A ostatnio nagle mu zmalał i kazał przestac i bawiliśmy się dalej ale bez dotykania przez chwilę.

Gość do marttt91
Może najpierw niech cię zerżnie ojciec twojego kolegi. Ojciec ma większe doświadczenie.