Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania :*:*

Pomoc dla dziecka ;)

Polecane posty

Jeśli bylibyście tacy dobrzy i zagłosowali na moje zdjęcie: http://wygrajzlenovo.pl/foto/620/ Możemy wygrać cennego (dla dziecka) laptopa ;) Odwdzięczę się jak mogę.. Proszę rozesłać nawet link znajomym.. Razem możemy wygrać!

chce zagłosować i wyskakuje mi login i hasło do wpisania mam dobre chęci bo co mi szkodzi ale nie mam zamiaru się nigdzie rejestrować :-O

Trzeba się zarejestrować ;) To jest konkurs organizowany przez lenovo więc twoje dane nigdzie nie będą rozpowszechniane. Dla głosujących są także nagrody. 1 netbook lenovo i 30 zestawów komputerowych.

nie bierz tego do siebie ale ja pasuję nie dość że mi będą bzdurne maile na skrzynkę wysyłać to muszę jeszcze wyrazić zgodę na przetwarzanie danych osobowych ale na pewno ktoś ci pomoże powodzenia!

i jeszcze dane typu adres zamieszkania są obowiązkowo wymagane ehh

Zapraszam ;)

Gość autorko nie oszczędzaj
na wodzie

No, ja też bym zagłosowała, gdyby nie te rejestracje, podawanie danych i otrzymywanie potem śmieci na meila.

kurwa nie dawaj takiego tytułu idiotko.zabrzmiało jakbys miała chore dziecko a pozatym to żałosne. niech twój bachor wygra uczciwie a nie dlatego ze napalona na laptopa mamuśka nagabuje ludzi wstyd!