Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oby tak nie było

Nergal ma białaczkę?

Polecane posty

Gość oby tak nie było

czytaliście najnowsze wieści? Nergal, czyli Adam Darski wylądował na oddziale Hematologii w Gdańsku...na razie nie mówią wprost co mu jest ale sam wydał oświadczenie,że jest poważnie chory i czeka go długie leczenie...został do tego szpitala przewieziony w cięzkim stanie...:( skoro hematologia to chyba wszystko jasne...

Gość oby tak nie było
ktoś słyszał o tej sprawie?

Gość cinkulinku
a zaraz zjawi się OWCA i zacznie swoje wywody. COś czuję, ze on może być jej nową obsesją...

Gość oby tak nie było
tak mi go szkoda...co prawda to jeszcze nie potwierdzone, ale natknęłam się na info, ze ma ostra białaczkę szpikową....:(

Gość t78
ja go nie słucham, ale to bardzo przykre...

Gość efgergrgrgrgrgr
pomyslcie o tych malenkich dzieciach z białaczka-to dopiero jest tragedia;(

Gość ma bardzo ostrą białaczkę
pracuję tu, niestety nie jest dobrze

Gość oby tak nie było
tez go nie słucham, ale jak słysze o białaczce to zawsze mam gęsią skórkę...cos okropnego. pamiętacie Agatę Mróz?:( to prawda, człowiek nie zna dnia ani godziny

Gość oby tak nie było
do pracuje tu-czyli to prawda? jaki jest Jego stan?:(

Gość To kara Boska za kult
szatana!

Gość oby tak nie było
daj sobie spokój z takimi komentarzami. facet jest śmiertelnie chory a Ty pieprzysz takie farmazony:O troche taktu, oby Ciebie to nie spotkało...

chore dzieci to jest najgorsze co może spotkać te dzieciak i ich rodziców :( ano, nie znasz dnia ani godziny. Ale spokojnie, facet przecież nie umiera w tej chwili. Ma pieniądze, więc ma zdecydowanie większe szanse na leczenie.

Gość ale wiecie coś konkretnego?
podobno trafił do szpitala? co z nim? przedwczoraj mieli grać w Finlandii, ale odwołali koncert z powodów zdrowotnych, jak widać dziś, to raczej coś poważnego :O

z tego co wiem, jest bardzo źle, będzie miał najprawdopodobniej zaaplikowaną bardzo ostrą chemię, jeśli przez to przejdzie, może da się zrobić przeszczep, jednak rokowania nie są nazbyt optymistyczne

Gość oby tak nie było
ma kasę, ale Agata tez miała, w końcu siatkarka reprezentacji a jednak się nie udało...w tej chorobie nie o tylko kasa ratuje...musi być jeszcze dawca...

jedyny sensowny - kasa nie ma tu nic do rzeczy niestety, trafił mu się naprawdę bardzo paskudny nowotwór krwi

Gość eurisa
wie ktos z was moze jakie sa objawy białaczki?

ale udało się jej przeżyć kilka dni, miesięcy, lat więcej niż komuś bez kasy... Taka prawda, nie ma na to lekarstwa, jest tylko oddalanie śmierci. Zresztą, każdy nasz dzień przybliża nas do śierci, tylko o tym nie myślimy. Można umrzeć młodo na białaczkę na raka jelita grubego, można zginąć w wypadku, na zawał... Dlatego trzeba doceniać to co nam życie przynosi.

Gość nie znam ale chyba fajny facet
nie wiecie-najlepsi umieraja młodo a zli zyja dłuuugo(czasem sa wyjatki ale wyjatek potwierdza regułę):-(

Gość chinota
raz słyszałam wywiad w telewizji z tym nergalem, gadał takie głupoty że głos na głowie sie jeżył. Zyczę mu aby czas choroby był okazją na temat przemyśleń co jest w życiu najważniejsze... aby zdążył to zrozumieć.

Gość oby tak nie było
no objawy białaczki to między innymi wybroczyny na skórze, krwawienia z nosa, zawroty głowy, osłabienie, gorączka i stany podgorączkowe...no nie sa to na pewno objawy charakterystyczne. ale wiecie co? przeciez on dopiero co był z Dodą na wakacjach więc pewnie czuł się dobrze...możliwe że nie miał objawów i złapało go z dnia na dzień? możliwe to? chyba nie...musiał miec objawy tylko je bagatelizował bo mało komu przychodza takie myśli do głowy...:(

Choroba nie wybiera i wszyscy wobec niej sa równi biedni czy bogaci....No szkoda faceta,taki młody....

Gość agata miała nawrót bodajze po
7 latach ,a z nergalem nie wiadomo czy to poczatek choroby ,czy kolejny rzut.. Po wyczynach dody z mediami mam nadzieję ,że nie jest to kolejny news z dupy wzięty mający na celu zwiększenie promocji przed wydaniem jej płyty,,,,

Gość KLAMIECIE STRASZNIE
jaka bialaczek?pewno zwykla choroba/

Gość a nie bo mmmm
nowa obsesja owcy jest katy perry

nie jest to nius z dupy wczoraj na terenie szpitala było mnóstwo policji bo paparazzi na dachach siedzieli, facet jest w bardzo poważnym stanie

Gość chinota
niedobrze mi się zrobiło, to straszne patrzeć jak umiera ktoś kto jest daleko od Boga... :(

Gość jhfdsfhds
do pracuje tu - jakiego typu ma białaczkę? i skąd masz takie informacje? jeżeli zmyślasz, to napisz od razu, żeby mnie nie denerwowac. skąd wiesz że to ciężki przypadek? jest w zaawansowanym stadium ? Z faktu dotarli do personelu i dowiedzieli się że 'nic takiego mu nie jest'. Więc o czym ty piszesz??