Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oby tak nie było

Nergal ma białaczkę?

Polecane posty

nie wiem jak to dokładnie jest, bo lekarzem nie jestem. wiem natomiast, że ważne jest właśnie to ilu ujemny czy tam negatywny jest rak, bo od tego zależy jak szybko rośnie i jak się przerzuca. I całkiem możliwe, że to właśnie tyczy się raka piersi.

Gość jhfdsfhds
słyszałam, że białaczka ze wszystkich nowotworów jest najbardziej wyleczalna. "aż" 14% chorych zostaje wyleczonych...dane z 2007 roku .w 2009 roku wymyslono jakąś innowacyjną metodę któa zastępuje chemioterapię. białaczka to kilka lat temu na pewno był wyrok, ale teraz niekoniecznie.

Czemu sie tak uparliście na tą białaczkę??? Ktoś to gdzieś potwierdził??? Mam na myśłi jakieś wiarygodne źródło a nie Fakt

Gość oby tak nie było
normalny jesteś?:O

nie wiem czy ma białaczkę, ale sam na stronie napisł, że jest poważnie chory, a po drugie jest na Oddziale Hematologii i Transplantologii w Gdańsku, poczytajcie co się tam leczy.

Gość GHJUKK
Białaczkę może powodować siedzenie przed komputerem, prominiowanie jonizujące powoduje raka. Jak się się siedzi od małego to już w ogóle. biedny Nergal a ci którzy mówią że to za karę to jakieś stwory bez serca, mózgu i sumienia.

Gość mam nadzieję , ze bmblondyn
ktoś z bliskiej rodziny poważnie zachoruje , albo jego partnerka to się kurwa oduczy takie obrzydliwe teksty wypisywać .

Gość klementytnkah
Jeszcze nigdzie nie ma informacji, że to białaczka, więc nie piszcie narazie takich newsów.

Gość oby tak nie było
i wiadomo już coś?

Gość ma bardzo ostrą białaczkę
nie wiem co piszą w Fakcie z tego co słyszałam w pracy, ma ostrą białaczkę, nie wiem jakiego typu dokładnie, słyszałam jednak, że rokowania nie są dobre i ma mieć ostrą chemię, a jeśli ją zniesie, to będzie się kwalifikował do przeszczepu szpiku z tego co wiem najpierw był na torakochirurgii, skąd odesłano go właśnie na hematologię i nie będzie wiadomo nic, chyba że sam Darski wyda jakieś oświadczenie, lekarze nic nie powiedzą ani faktowi ani sraktowi

weszłem sobie na stronę behemotu i tam Nergal napisał, że czeka go leczenie i nic o nazwie choroby.

bo nie ma takiego obowiązku żeby pisać co mu jest:O nie musi przecież myślę że w takiej sytuacji chce spokoju mimo że ostatnimi czasy podobał mu się medialny szum

Gość o tak o
>>>ma bardzo ostrą białaczkę a powiedz ty mi z jakiego powodu ty wyjawiasz tu na forum jaka to choroba? o ile mi wiadomo personel medyczny jest zobowiazany tajemnica lekarska i nie nalezy bez zgody samego pacjenta nikogo informowac o stanie zdrowia - nawet jezeli jest to osoba rozpoznawana tak wiec albo sciemniasz albo jestes na maxa niekompetentna i nieodpowiedzialna osoba

Gość albo nie jest personelem
medycznym tylko sprzątaczką i podsłuchała rozmowę lekarzy.

Gość o tak o
sprzataczke pracujaca w szpitalu tez obowiazuje tajemnica za to moze zostac zwolniona

bo plotkuję, tak samo jak i wy nie jestem personelem medycznym ani sprzątaczką i nie muszę się tu legitymować

Gość dobre pośmiałam się
jesteś księgową?

Gość o tak o
ma bardzo ostrą białaczkę pracuję tu, niestety nie jest dobrze ja sobie tego nie wymyslam - tak napisalas na 1 stronie sama przemysl czy dobrze robisz ujawniajac dane ktorych ujawnienia pacjent na pewno by sobie nie zyczyl

Gość ...ehlakiela
i teraz bedzie blagal Boga o wyleczenie! Jak trwoga, to do Boga, a tak? Co za zaklamanie. Niech &%*&(*)(!!!!

tak, pracuję na terenie szpitala i mam znajomych na hematologii nie jestem lekarzem dlatego nie znam szczegółów i nie obowiązuje mnie tajemnica lekarska a plotkuje dokładnie tak jak wy tu teraz powiedziałam tylko to o czym już piszą, czyli o białaczce i tylko tyle że nie jest dobrze mogłabym napisać więcej, ale nie napiszę, bo nie ma po co jak będzię chciał to sam poinformuje

Gość o tak o
trzeba bylo pomyslec w ten sposob zanim cokolwiek napisalas w takim razie niekompetentne osoby pracuja na oddziale hematologii skoro ujawniaja takie informacje

Gość dark_father
Informacja potwierdzona w programach informacyjnych

przecież o tym już mediach dawno było, więc o jakie niekompetencje i zdradzanie informacji ci chodzi??

Gość o tak o
w mediach byla info o chorobie i oddizale na ktorym lezy ale nazwy samej choroby nikt nie podal do teraz dlatego nie powinno to wyciekac z oddzialu bez zgody pacjenta

Gość ja również
potwierdzam, przed chwileczką się dowiedziałam że jest chory na białaczkę w wydarzeniach...