Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oby tak nie było

Nergal ma białaczkę?

Polecane posty

Naprawdę uważacie się za wierzących katolików i jednocześnie życzycie komuś śmierci. Uważacie, że zasłużył na taką chorobę dlatego bo podarł biblię? Tylko tyle trzeba by zrobić z was zwierzęta pragnące śmierci? Zgodnie z religią nawet morderca czy pedofil nie zasługuje na kare śmierci, a on nikogo nie zabił..

Gość buzibuzibuzi
a czy ka mowie ze mu zycze smierci? nie lubie goscia mniedzy nnymi za poglady i brak szacunku do wiary.

Gość z madrosci przysłów polskich
a ktos mu zyczył smierci to tylko stwierdzenie faktu z kara boska n nie całkiem to jest upomnienie ostatnia szansa przed piekłem bo bóg kara z miłości tak samo jak rodzic wam zabraniał rzeczy robić

" 13:56 [zgłoś do usunięcia] życzę mu śmierci człowiek który szerzy kult szatana nie zasługuje na życie" Więcej szukać mi się nie chce, ale takich tekstów jest na pęczki w internecie..

Gość Memol
a ty masz szacunek do nergala? nie. on nie ma szacunku do wiary bo też jej nie lubi za jej poglądy

Jak najbardziej szanuje Nergala. Choć nie mówię, że zgadzam się darciem biblii, mimo, że nie jestem osobą wierząca. Nie rozumiem jednak łączenia tych dwóch tematów, jakim by skandalistą nie był to co to zmienia? Mi osobiście wisi co robią "celebryci"..

Gość Memol
moja wiadomość była zaadresowana do buzibuzi zapomnialem o tym wspomieć :P

Gość bezan2
myślę , że doda super dziewczyna powinna jak najszybciej odbic od niego. on juz sie do niczego nie nada jej. nie powinna marnowac sobie zycia przy schorowanym wychudzonym facecie.

Gość Memol
no teraz to pieprzysz bez sensu. właśnie takie rzeczy śą próbą dla ich związku i to właśnie w tym momencie powinna najbardziej go wspierać i być przy nim. a z tego co słyszałem tak jest

Gość wrzućcie na luz
hematologia to nie tylko białaczki, to też tysiace innych chorób. Poza tym nikt na początkowym etapie nie mówi o jakimkolwiek przeszczepie - to do tej osoby co ponoć wszystko wie :O

Gość ROZUMNA
Żal faceta, nie znam go ale mi go żal. Jako człowieka. Tak jak zresztą innych młodych ludzi, chorujących na raka. Czy tając niektórych ludzi wpisy, żal dupę ściska. Kara za darcie biblii? pojebało? Moj kolega zmarł na białaczkę w wieku 9 lat. Też za karę? bo nie odrobił zadania domowego, czy też nie poszedł w niedziele do kościoła? Skoro według niektórych jest to kara od boga za darcie biblii, to w takim razie jakie kary bóg zsyła na seryjnych morderców, pedofilów, gwałcicieli. No? Karta lubi się odwracać. nie cieszcie się z czyjegoś nieszczęścia, bo jutro może to WAS dotknąć. Ja mam nadzieję że Adam wyjdzie z tego, wyzdrowieje. Bez względu na poglądy. Ponoć religia katolicka nakazuje aby kochać bliźniego swego jak siebie samego. słowa z biblli. chyba że wy kierujecie się nauką z innej biblii.

Gość ROZUMNA
Straszne jest żyć w kraju gdzie mieszka takie ociemniałe społeczeństwo. Ci którzy w taki sposób piszą o drugim człowieku, ciężko chorym, naśmiewającym się wrecz z ten śmiertelnej choroby, najwyraźniej się nudzi. Zapraszam tych właśnie zagorzałych katolików pod Pałac Prezydencki do pełnienia warty pod krzyżem. Dajcie upust swojej wiarze. Włączcie Radio MAryja, nie zapomnijcie też o tym żeby wyspowiadać się z tej nienawiści przed księdzem, obowiązkowo minimum raz w miesiącu. PSEUDOKATOLICY, BLUŹNIERCY!!!!!!!

Gość KATOLICY
JA SŁYSZAŁAM ŻE PODOBNO WSZYSCY JESTEŚMY DZIEĆMI BOGA, NAWET CI BŁĄDZĄCY. JEST NAWET TAKA PIOSENKA, BÓG KOCHA MNIE TAKIEGO JAKIM JESTEM....KOCHAJ BLIŹNIEGO SWEGO JAK SIEBIE SAMEGO-TO DO TYCH CO ŹLE ŻYCZĄ I NAŚMIEWAJĄ SIE Z CHOROBY NERGALA-MOŻE TERAZ WAS SPOTKA KARA BOSKA.ZA ZIANIE NIENAWIŚCIĄ.

Gość oby tak nie było
no i jednak sprawdził się czarny scenariusz:( Nergal walcz!

Nergal i jego behamet, uprawia dziwną muzykę, przypomina mi trochę Black Sabat, nie słucham jej, bo jest przygnębiająca, jak dla mnie, ale nie oznacza to ,że jest to jakaś kara Boża, czy coś takiego. Bardzo mi się podobała raz wypowiedź kapelana ludzi chorych na hiv, o karze Bożej, w której zgasił młodego nawiedzonego księdza, opowiadającego o karze Bożej.

Gość kjgfyyukk
A wiecie że Doda nie przerwała swojej ekhm..'trasy koncertowej' , a na koncertach ma podobno dobry humor, dobrze się bawi i nie widac żadnych oznak zmartwienia? po kncercie w Karpaczu chętnie rozdawała autografy, śmiała się, jednym słowem - albo ona jest taką podłą, zimną s... że nie rusza jej to, że jej ukochany leży w brudnym, starym, zapyziałym gdanskim szpitalu śmiertelnie chory na raka krwi i czeka o chemioterapia; albo ta choroba nie jest tak powazna na jaką wygląda i rokowania są DOBRE. więc do tej osoby która niby tam pracuje - masz bardzo bujną wyobraźnię, żałosne, że ludzie wymyślają w ogóle takie rzeczy; po co straszysz idioto ???

Gość fhgfhjgyfjgyfjft
mi tam szkoda nergala na co by tam chory nie był i każdego by mi było szkoda, słucham niektórych jego utworów, do niego też nic nie mam i że podarł biblię to mnie to nie obchodzi no tylko jeden minus w nim widzę to że jest z dodą

wielkie mi co podarł Biblię, chyba jakieś wydanie gazetowe, bo ja moja co stoi na półce, prędzej bym piarnął niż zdołał podrzeć, tak solidnie wykonana. Jakiś zidiociały pastor w Ameryce wymyślił dzień palenia Koranu, ale jego to akurat rozumiem.....

Gość -Lenkaa-
Ci co twierdza, ze to kara boska nie rozumieja wlasnej wiary. Przeciez Bog jest milosierny.

Gość ajoła
ciekawe czy z tego wyjdzie...

Gość szkoda mi go tak
jak szkoda mi kazdego chorego na bialaczke. ale wkurza mnie ten medialny szum, i to Wasze przezywanie. jest takim samym czlowiekiem jak inni, a jakos litujecie sie bardziej nad nim niz chociazby nad tymi wszystkimi chorymi dzieciakami, czemu o nich nie zakladacie topikow, i nie piszecie ,,o jak mi szkoda, mam nadzieje ze z tego wyjdzie"? nergal ma kase, stac go na najlepsza pomoc i juz to daje zwieksza znacznie jego szanse na wyzdrowienie. rozejrzyjcie sie, na pewno wsrod waszych znajomych jest ktos chory i potrzebujacy, a jakos wasza litosc wzbudza tylko jakis nergal. czemu? bo jest slawny!!??

Gość -Halyna--
A ja przeczytalam,ze Nergal na pewno nie ma bialaczki, tylko marsjanskosc watroby. ;)

Gość moreasass
Negral ma poważną chorobę. 2. Jest satanistą (polecam Listy starego diabła do młodego - świetnie przedstawione mechanizmy działania szatana [negral się w nie doskonale komponiuje]) 3. Bóg daje mu kopa - bo pamiętajcie, że to życie to tylko epizod w drodze do wieczności, i mówi: Kocham Cię ciągle, ale Ty musisz zrozumieć tą prostą rzecz i porzucić drogę, którą szedłeś. To ciężkie doświadczenie, ale czy nie każdy z nas kiedyś umrze? Negral dostał pstryczka w nos i tylko od niego zależy, co dalej z tym zrobi. Jak widać 'siła' nicze'ańska nadczłowieczość i inne bzdury kompletnie się niesprawdzają. Ale to tylko moje rozważania. Każdy niech to weźmie na swoją głowę i po swojemu... Życzę mu nie tylko powrotu do zdrowia, ale do Boga. Jak będzie? Czas pokaże.