Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeeeraaaaaaaaa22

Czy on jest ze mną tylko dla jednego?? Pomóżcie ...

Polecane posty

Gość weeeeraaaaaaaaa22

Jestem z moim chłopakiem 4 lata.Od 4 lat praktycznie co spotkanie (3-4 razy w tyg)jest seks.A to oralny,a to klasyczny.Lubi mnie klepać w tyłek,owszem,ja też lubię.Sama mam wysokie libido,ale czasami się zastanawiam,czy może on nie jest ze mną tylko ze względu na seks :( Cieszę się,że tak go podniecam(mówi mi to i widzę po zachowaniu),ale czasami się dziwnie czuję.Całować się nie lubi,z resztą mało mamy romantycznych chwil.Nie wiem,jakoś dziwnie się czuję.U was też tak jest?Że facet ma taki napał na Was?Wiem,że powinnam z jednej strony się cieszyć,ale ...

Gość dziewczę z kafe
A co robicie poza seksem? Jakoś ciężko mi sobie to wyobrazić, spotykacie się zawsze w domu?

Gość pekinczyca
pospotykajcie sie przez jakis czas gdzies an miescie tak zeby nie bylo seksu...zobaczysz co bedzie

Gość Karina :)
U mnie jest tak samo ale nie odbieram to w taki sposob jak Ty. Moj facet poprostu jest strasznym erotomanem i bez seksu nie moze wytrzymac. Ja tez lubie sie kochac wiec mu nie odmawiam. Niby za duzo to nie zdrowo wiec jesli Ci to nieraz przeszkadza to powiedz stanowcze NIE, nie mam ochoty sie teraz kochac. Ale wiesz co jest najsmieszniejsze? Ze moj tez nie lubil sie calowac ale po dwoch latach teraz sam mi wpycha jezyk do buzi. Nie wiem czy Twojemu tez minie z czasem, mojemu juz minelo. Czasami nawet on nie ma ochoty sie kochac bo jak stwierdzil strasznie go mecze seksem. Wiec moze i Ty go pomecz tak ze juz nie bedzie dawal rady? Pamietam ze moj facet kiedys chcial do 3 razy dziennie a teraz tylko raz bo przestal byc takim 'zboczuszkiem'. Takze powiedz NIE, zaproponuj spacer. :)

Gość WSCIEKLY TYGRYS MRAAAAU
Byzk tu, bzyk tam...

pytanie czy Ci to odpowiada czy nie? jeśli wolisz iść na spacer i nie masz ochoty to powiedz nie, a jeśli też lubisz seks i masz ochotę, to po co ten temat? czy to nie zależy też od Ciebie?

Hmm cztery lata i tylko seks... myślę że i to by się z tą samą w końcu znudziło, więc może jest z Tobą z sentymentu jakiegoś a może nawet odczuwa przywiązanie pomiędzy kolejnymi razami? Kto wie. Hmm zawsze możesz go odstawić od bufetu i zobaczyć co się stanie.