Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znak zapytajnik

Czy jestem spasiony?

Polecane posty

no ja wiem, tylko po opisie np. tego nie ocenisz, tylko widząc tą osobę. A to, że ma biceps 43cm nie oznacza, że jest postawny bo może mieć np. otyłość brzuszną, bo tłuszcz akurat lubi się odkładać nierówno.

Gość koszykarskiswiat
ja mam 1.95 wzrostu i waze 90 i mam brzuszek od piwa :D

Oglądam wiadomości, które są ważne, a szczerze mowiąc, nie interesuje mnie jakas obca dziewczyna :) Ważniejsza jest dla mnie informacja o pogodzie.

A czyjaś waga to już cię interesuje :P Pozatym o tej dziewczynie to już chyba miesiąc trąbią w radiu, ciężko nie usłyszeć było chodźby jadąc autem do pracy.

No wiem, ze jakas dziewczyna zaginęła, ale co mnie to obchodzi skad ona jest i jak sie nazywa? Wiesz ile osob ginie? I miałabym pamietac wszystkich dane? Bez przesady. I o wadze akurat rozmawiamy, to mnie to interesuje. Jakby mnie interesowała jakas Iwona, to też rozmawiałabym o niej. Ale mam to gdzieś :)

No ja wiem, że właśnie tyle osób ginie więc dlaczego akurat o niej tylko mówią... "Stąd, ze powiedzialam przecież "wiem jak on wygląda" to przeciez nie wymysliłam sobie jego wyglądu, tylko widziałam gio" To się cię spytałam czy jesteś jasnowidzem, że wiesz jak wygląda? Mogłaś odrazu napisać znam tego faceta, widziałam go, nie jest gruby, to kręcisz, na tym forum połowa osób zmyśla.