Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50 par na weselu

jakie mam sznase na wygranie lotka,jezeli 100osob przyniesie mi na wesele

Polecane posty

Gość 50 par na weselu

zamaist prezentu czy kasy kupony w lotka o wartosci 150zl? czyli kazda osoba,a mam zaproszonych gosci 100 kupi lotka za 150 zl.....jakie sa szanse na wygranie?

Gość ladaco
5000 kuponów

Gość kolezanka tekiedys sobie
zazyczyla w prezencie kupon z lotka,a ja zeby nie bylo skreslilam dokladnie takie same liczby na swoim kuponie :P

Gość witabuenocitrina
gorzej jak nic nie wygrasz ... to ani kasy od gości a ni z lotto

Gość lody pistacjowe
moj brat mial taka sytuacje, ze na wesele zazyczyli sobie zaklady lotto, dostali w sumie ok.60-siat kilka zakladow, nie bylo ANI JEDNEJ LICZBY!!

wiesz,nie warto,naprawde,masz wygrac wygrasz z 1 kuponem,masz nie wygrac nie wygrasz z 1000,szanse nadal skrajnie minimalnie,tu chodzi o szczescie,nie ilosc losów

Gość hhhhsr
prawdopodobieństwo wygrania w lotto to około 1: 40 000 000 czyli jak bedziesz miał 40 mln kuponów i w każdym inna kombinacja cyfr to na pewno wygrasz :)

Gość 50 par na weselu
o kurva,a juz myslalam ,ze sie uda................ wlasnie ja nie wierze ze kiedykolwiek wygram w lotka, takie moje przeznaczenie- na wlasna kase bede musiala sobie sama zarobic. ale moj facet twierdzi ze on ma przeczucie ze kiedys wygra. w sumie to gralismy w lotka kila razy ,ja ani razu nie wygralam ,on ze 3 razy wygral 100zl........