Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śpiewaczka

Guzy śpiewacze u dziecka:(

Polecane posty

Gość Śpiewaczka

Poszukuję mam, których dzieci maja guzy śpiewacze... U mojej córki wykryto je ponad rok temu... bardzo się boję, chętnie pogadam z kimś z tym samym problemem.

Gość tika tika123
mój synek ma 22 miesiące i ma powiększone węzły chłonne szyjne, od ok 9 miesięcy ponoć to efekt i odczyn po szczepieniu, i że to już jego taka uroda, dobrze wiesz jaki to stres przeżywa matka czekając na wyniki badań, ale jak na razie i oby tak zostało wszystkie wyniki badań i usg są bardzo dobre więc czekami obserwuje i nie musze mówić jak panikuję jak zaobserwuję coś niepokojącego - latam od lekarza do lekarza i na dodatek w rodzinie mamy kardiologa dziecięcego to też proszę o sprawdzenie poprzednich diagnoz

Gość Śpiewaczka
Witaj, nie zamartwiaj się zbytnio, powiększone węzły chłonne to może być wynik niegroźnej infekcji, ja jako dziecko przy każdym przeziębieniu miałam powiększone węzły przy uszach i to jeszcze przed bólem gardła czy katarem:( moja mama podobno po tym poznawala, że będę chora, jakoś nic złego z tego nie wyniknęło i przeszło z wiekiem, ale oczywiście dobrze, ze trzymasz rękę na pulsie, pozdrawiam.

Gość Śpiewaczka
CZy te guzy są naprawdę aż tak rzadko spotykane u dzieci? Ma ktoś taki sam problem?

Gość śpiewaczka
podnoszę temat:)