Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniura17

Ja nie chce on chce !

Polecane posty

Gość Maniura17

Witam. MAm taki problem a mianowicie mój facet moze robic to co dziennie lub co dwa dni mi starcze raz,dwa razy na tydzień. Mowie mu poprostu ze nie mam ochoty on mowi ok ale widze ze w srodku jest zly na mnie. Moze macie jakies rady, pomysly prosze o ODP . Pozdrawiam

Gość do Maniura17
Mam dla ciebie idealną radę. Polej swojemu facetowi siusiaka wrzątkiem. Wtedy nie będzie tak często chciał seksu.

Gość Maniura17
raczej nie skorzystam

Gość rwrr
po prostu nie jestes gotowa i tyle,skoro facet nie umie tego uszanowac to niech spada,przeciez nie musisz zawsze byc gotowa i zwarta,nie pasuje to niech szuka innej i tyle.a Ty nie daj sie i swoje rob

Gość perfidna
Jest takie lekarstwo, Androcur się nazywa, niestety na receptę. Pół tabletki co drugi dzień obniży jego popęd do Twojego poziomu. Niestety środek drogi. Ale jak on je znajdzie i zorientuje się, że mu podajesz, wolałabym nie być w Twojej skórze.

Gość iza milko2223
Sprowadź 3 koleżanki i weźcie eis za niego zobaczysz jaki będzie miał strach przed rypaniem.

Gość czasami on32
spoko, spoko. koło 30 role się odwrócą. kobieta koło 30 chce ciągle a mi wystarcza 2-3 razy w tygodniu. natura wszystko pokiełbasi jakby nie mogło by nam sie chcieć bardzo w tym samym czasie

Gość issanaa04
Ja to bym chciała, ale mój z kolei nie chce :( Tak źle i tak nie dobrze takie życie

moze jak on sie dobiera do ciebie a ty nie masz ochoty to zaproponuj mu ze zrobisz mu dobrze raczka?

Gość Maniura17
najlepiej bedzie jak sie rozstaniemy, on mnie wykonczy

Gość kedlaw
W tym ambaras aby dwoje chciało naraz.